Lenovo y510p ikinci ultrabay ekran kartı

X/ars\X

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlığında da belirttiğim gibi bu model notebook için dvd slotundan takılan ultrabay ekran kartına ihtiyacım var. Gpu'su Nvidia gt755m marka ve modelde. uzun zamandır arıyorum ama bir türlü sonuca ulaşamadım aramadığım distribütör, servis kalmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle de Recep Baltaş'dan, görüp yardımcı olursa çok sevinirim.

Aliexpress'te bir tane gördüm ben ancak fiyatı çok yüksek. 170W adaptör ve 755m ultrabay kartı 480 dolar gibi birşey. Üstelik 40 dolar kargo ücreti var.

Aliexpress'te bir tane gördüm ben ancak fiyatı çok yüksek. 170W adaptör ve 755m ultrabay kartı 480 dolar gibi birşey. Üstelik 40 dolar kargo ücreti var.
Cevap için teşekkür ederim kardeşim bir göz atıyım bakalım. Dediğin gibi fiyat baya yüksekmiş. Lenovo kendi sitesinde bir ara 100 dolar civarında satmış ama şimdi yok maalesef. Bir aydır arıyorum bakalım sonuç ne olacak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı