Lenovo y510p ve Msi arasında kaldım

hangisini almalıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    13
  • Anket kapandı .
Baya sinirim bozuldu. 8 gb modeli 2700 é almıştım 1 ay oldu. Neyse. Teknoloji böyle birşey.

SLI dizüstünde aşırı ısınır, soğutması yetmez. MSI alın.

@mrtsrdr Benim cihazım da 8gb ramli. Lakin size bir kaç sorum olacak. sağ bileğinizi koyduğunuz yer , anladığım kadarıyla hard disk'in olduğu bölüm. Orası ısınıyor mu? ve Ekran parlaklığı full olmadığı zamanlarda ekrandan çok hafif bir cızırtı sesi geliyor sizde oluyor mu?

Isınma ve cızırtı problemleri hiç yaşamadım. Misal az önce bahsettigim ayarlarda soğutmasız gtaIV oynadım dizimin üstünde. Fan çıkışları hariç normal - sıcak arasıydı makina.

Cihazın sıcaklık değerleri internette takılırken 40-50 derece arasında geziyor. Kasanın ısınmasından bahsediyorum elinizi gıcık edecek kadar ısınıyor mu kasa?

Bu cihazlardaki onboard intel GPU iptal edilmiş durumda. Nette gezerken diğer bilgisayarlara oranla daha fazla ısınmasının sebebi i7 ve 755m in çalışması. Dediğim gibi boşta muhtelif yerlerde 45 genel 30 35 benim pc. İşlemlerden storebroken.exe tarzı bir exe çalışıyor mu kontrol eder misin? İşlemciyi çalıştıran bir sorun. Düzeltene kadar %60 çalışırdı.

Runtime Broker isimli bir uygulama çalışıyor dediğin tarzda. CPU kullanımımda sıkıntı yok ya %2 %15 arası takılıyor nette takılırken.

Hocam dediğine göre cidden iyi makina bakalım büyük ihtimal Lenovo alırım

Baya iyi yakalamışsın. 755 modeli mi 750 mi acaba?
755 olanı alayım diyorum almışken biraz daha iyi olsun

Hocam dediğine göre cidden iyi makina bakalım büyük ihtimal Lenovo alırım

755 olanı alayım diyorum almışken biraz daha iyi olsun

Birde bu Asusun bu fiyatlardaki modelleri nasıl sizce ? Asus hiç hesaba katmadım ama Asusun fiyatları aynı sistemlere göre biraz daha pahalı gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinizde olan bir ürünü övmek amacıyla başkalarını yanlış yönlendirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…