Lenovo y510p ve Msi arasında kaldım

hangisini almalıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    13
  • Anket kapandı .
@mrtsrdr Benim cihazım da 8gb ramli. Lakin size bir kaç sorum olacak. sağ bileğinizi koyduğunuz yer , anladığım kadarıyla hard disk'in olduğu bölüm. Orası ısınıyor mu? ve Ekran parlaklığı full olmadığı zamanlarda ekrandan çok hafif bir cızırtı sesi geliyor sizde oluyor mu?

Isınma ve cızırtı problemleri hiç yaşamadım. Misal az önce bahsettigim ayarlarda soğutmasız gtaIV oynadım dizimin üstünde. Fan çıkışları hariç normal - sıcak arasıydı makina.

Cihazın sıcaklık değerleri internette takılırken 40-50 derece arasında geziyor. Kasanın ısınmasından bahsediyorum elinizi gıcık edecek kadar ısınıyor mu kasa?

Bu cihazlardaki onboard intel GPU iptal edilmiş durumda. Nette gezerken diğer bilgisayarlara oranla daha fazla ısınmasının sebebi i7 ve 755m in çalışması. Dediğim gibi boşta muhtelif yerlerde 45 genel 30 35 benim pc. İşlemlerden storebroken.exe tarzı bir exe çalışıyor mu kontrol eder misin? İşlemciyi çalıştıran bir sorun. Düzeltene kadar %60 çalışırdı.

Runtime Broker isimli bir uygulama çalışıyor dediğin tarzda. CPU kullanımımda sıkıntı yok ya %2 %15 arası takılıyor nette takılırken.

Halihazırda Lenovo y510p 755m sli kullanıcısı olarak çok memnunum. Vatandan hafta sonu indirimi ile 2700 é alabilirsin. Bu arada 850 m 755m sli dan daha iyi diyen arkadaşlar neye dayanıyorlar acaba?
Şimdiden hayırlı olsum bu arada.
Edit1: Ayrıca fikir edinebil diye ; GTA IV YARI AYARLAR ULTRA YARI AYARLAR HİGH 16X İLE 42 FPS CİVARI OYNUYORUM.
Edit2: Böyle bir makina tabi ısınır. Muadil masaüstleri su soğutma kullanıyor:) Şaka biryana, bir soğutucu ile halloluyor.
Hocam dediğine göre cidden iyi makina bakalım büyük ihtimal Lenovo alırım :)

Baya iyi yakalamışsın. 755 modeli mi 750 mi acaba?
755 olanı alayım diyorum almışken biraz daha iyi olsun :)

Hocam dediğine göre cidden iyi makina bakalım büyük ihtimal Lenovo alırım :)

755 olanı alayım diyorum almışken biraz daha iyi olsun :)

Birde bu Asusun bu fiyatlardaki modelleri nasıl sizce ? Asus hiç hesaba katmadım ama Asusun fiyatları aynı sistemlere göre biraz daha pahalı gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı