Lenovo y510p ve Msi arasında kaldım

hangisini almalıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    13
  • Anket kapandı .

burak_ank06

Kilopat
Daha fazla  
Selamunaleyküm arkadaşlar laptop alıcam.Çok oyun oynayan birisi değilim ama abi şöyle metro flnda oynatsın hani diyorum.Msi ge 60 3.5bin tllerde(babam o fyatı görünce direk rotası değişti zaten):) ve bütçemi aşıyor onun yerine daha uygun gördüğüm ve tasarımını çok beğendiğim Lenovo Y510p modelini almayı düşünüyorum sizce bu laptop nasıl? Alsam pişman olurmuyum?bu Sli olayı iyimidir.Bu arada lenovo modeli 2.8bin tl civarı.

MSI'ın Ekran kartı daha üstün ve Lenovo'nun bu modelinde ısınma problemi var. MSI çok pahalı geldiyse Monster Abra A5 V 1.1 e bakmanı öneririm.

Halihazırda Lenovo y510p 755m sli kullanıcısı olarak çok memnunum. Vatandan hafta sonu indirimi ile 2700 é alabilirsin. Bu arada 850 m 755m sli dan daha iyi diyen arkadaşlar neye dayanıyorlar acaba?
Şimdiden hayırlı olsum bu arada.
Edit1: Ayrıca fikir edinebil diye ; GTA IV YARI AYARLAR ULTRA YARI AYARLAR HİGH 16X İLE 42 FPS CİVARI OYNUYORUM.
Edit2: Böyle bir makina tabi ısınır. Muadil masaüstleri su soğutma kullanıyor:) Şaka biryana, bir soğutucu ile halloluyor.

Ben de yaklaşık 2 hafta önce y510p kullanmaya başladım. Gayet memnunum. f/p bazında en iyi ürün olduğunu düşünüyorum. Isınma lenovonun kronik bir problemi zaten soğutucu mutlaka almalısın ağır oyunlar oynayacaksan. Bende vatandan indirimde yakalayıp 2499tlye aldım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı