Lenovo y510p ve Msi arasında kaldım

hangisini almalıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    13
  • Anket kapandı .
Msi takımı gelmiş abi ısınma sorunu var o fiyata o bilgisayarda olabilecek bişi iyi bir soğutucu alıcaksın ayrıca 850m ile 755 sli arasında cok fark yok, ucurum var diyen arkadaş neye dayanıyor.
Mükemmel bir bilgisayar demiyoruz ancak fiyat performans olarak msi modelinden daha iyi ben acıkcası 3,500 vermem o msi modeline.Aynı fiyat olsa veya 100 tl filan fark olsa pekala msi derim ancak böle fanboyluk yapar gibi herşeye msi diyen arkadaşları anlamıyorum.

Ben MSI fanboyu değilim. Ben Monster fanboyuyun.
Hocam ben olsam 2.600 TL'ye gider Monster alırım GTX 860'lı. Lenovo alırsanız da ısınacak. MSI'dan daha çok ısınacak.
Şöyle fanboy deyip kesip atmayın. Bi' bildiğimiz var.

Ben MSI fanboyu değilim. Ben Monster fanboyuyun.
Hocam ben olsam 2.600 TL'ye gider Monster alırım GTX 860'lı. Lenovo alırsanız da ısınacak. MSI'dan daha çok ısınacak.
Şöyle fanboy deyip kesip atmayın. Bi' bildiğimiz var.

Hocam bu Asus'u hiç düşünmemiştim ama bu N550JV modeli nasıl sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus N550Jv Notebook Core i7 4700Hq 2.4Ghz-12 Gb-1Tb-15.6-4Gb-W8 Notebook - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinizde olan bir ürünü övmek amacıyla başkalarını yanlış yönlendirmeyin.

Ben MSI ı yeren bir konuışma mı yaptım? Yorum yapacaksanız yorumları tam okuyunuz. Sahibi olduğum bilgisayarın Tecrübe ettiğim değerlerini paylaştım. Sizi rahatsız eden nedir?

Edit: Kimsenin FANBOYu da değilim. Kim F/P veriyorsa ona yönelirim.
Buyrun bu da değerlendirmeler. Boş konuşmuyoruz. İyi akşamlar.
MYnNXg.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı