Lenovo y510p ve Msi arasında kaldım

hangisini almalıyım?

• Oy verenlerin toplamı
    13
  • Anket kapandı .
Hocam bu Asus'u hiç düşünmemiştim ama bu N550JV modeli nasıl sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus N550Jv Notebook Core i7 4700Hq 2.4Ghz-12 Gb-1Tb-15.6-4Gb-W8 Notebook - Vatan Bilgisayar

Ekran kartı gerçekten yetersiz. Asus N550JK ya bir bak istersen.

Fiyatı 3000 Lira kadar olacaktı.

Eğer aşar diyorsan Monster modellerine de göz atabilirsin.

Sen daha ismimi doğru okuyup yazamıyorsun her şeyin altına msi yazıp duruyorsun 3500 verilecek bir bilgisayar değil o monster alabilir o fiyata 3.500 ama 2.500 civarındaki en iyi fiyat performans ürünü y510p arada bin tl fark var değmez diyoruz.İlla 3,500 civarı bir ürün alınacaksa monster daha uygun hiç değilse donanımı fiyatına uygun ama her şeyin altına direk msi al demek nedir.

Bin tl az vericeksem zaten bilincindeyimdir onlarınki çok mühim bir şeyde değil onlar klavye ışıklı ayrıca fiyatına göre donanımda aynı msi ile alınası hiç bir tarafı yok msi ürünlerinin.Ben msi kötüde demiyorum bende çok inceeledim, tavsiye ettim ancak fiyatı bu aralar haddinden fazla yüksek f/p ürünü diyerek al diyemezsin parası gani olan onu alır zaten.

Ekran kartı gerçekten yetersiz. Asus N550JK ya bir bak istersen.

Fiyatı 3000 Lira kadar olacaktı.

Eğer aşar diyorsan Monster modellerine de göz atabilirsin.

Hocam jk'ya baktım. Jvden daha iyi gibi gözüküyor ama neden daha ucuz jvden onu anlamadım ve bu jkyı mağazadan freedos'suz almayı düşünüyorum. Bildiğin mazağası olan firma var mı? Vatan pc'de falan bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek ilgilendiğim bir marka değil fakat sanalmarketim pcdepo veya hızlıal.com bakmanı tavsiye ederim.

JW'de Windows 8.1 vardı yanılmıyorsan JK Freedostu aradaki fiyat farkıda bundan olmalı.

Ayrıca fazla etkili olmasada Asus N550JK'nın ekran kartı DDR3 ve Harddiski 5400 rpm.

Son düzenleme:
Kim söylüyor bunu size. :D Söleyin de bilelim biz göremedik o kadar bakıp ısınma var evet ama aşırı değil.

sana tek tek kaynak gösterecek halim yok. Uzak çaplı forum araştırması yapsan bulursun ısınma sorunlarını. Kaldı ki kullanan arkadaşlarıma bizzat sordum, uyarıldım ve asus n550jk aldım, arkadaş da onu önenirim, oyunlarda çok iyi performans sunuyor ve ısınması sorunu yok. SLI sistemi soğutmak kolay değildir.

Isınmıyor demiyoruz ki yarabbim ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz f/p ürününde olacak o kadar biz y510p en iyisi demiyoruz fiyatına göre msi firmasının yapamadığı özellikleri yapıyor aslında en iyisi monster ama kasa kalitesi iyi değil diye sıcak bakmıyorlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı