Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.304 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 19 Ağustos 2014 #11 Oyun performansını internetten bulabilirsiniz. Zaten 2 755 SLI yapılmış. Tahminen Battlefield 4 gibi oyunları Full Hd High te açabilecek bir sistem. Düzeltiyorum: Ultra da açabilecek bir sistem. İnşallah bu sorun olmaz buyurun görebilirsiniz : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyun performansını internetten bulabilirsiniz. Zaten 2 755 SLI yapılmış. Tahminen Battlefield 4 gibi oyunları Full Hd High te açabilecek bir sistem. Düzeltiyorum: Ultra da açabilecek bir sistem. İnşallah bu sorun olmaz buyurun görebilirsiniz : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Tunahanaslan 23 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #12 Highte açacağını tahmin edebiliyorum. Benim merak ettiğim ultra. Teşekkür ederim.ALLAH razı olsun. Peki bu optik sürücü olayı ne bi anlatabilir misiniz? Optik sürücü bulunmamaktadır diyiyor. legend706 cevaplar mısın?
Highte açacağını tahmin edebiliyorum. Benim merak ettiğim ultra. Teşekkür ederim.ALLAH razı olsun. Peki bu optik sürücü olayı ne bi anlatabilir misiniz? Optik sürücü bulunmamaktadır diyiyor. legend706 cevaplar mısın?
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.304 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 20 Ağustos 2014 #13 Optik sürücü DVD ve VCD'yi taktığınız bölme. Attığınız linkte gözüküyor ama pek bir bilgim yok. Düzeltiyorum: Linkte de yok.Daha çok Steam ve Origin üzerinden oyun oynayan oyunculara hitaben yapılmış.
Optik sürücü DVD ve VCD'yi taktığınız bölme. Attığınız linkte gözüküyor ama pek bir bilgim yok. Düzeltiyorum: Linkte de yok.Daha çok Steam ve Origin üzerinden oyun oynayan oyunculara hitaben yapılmış.
T Tunahanaslan 23 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #14 Lütfen. Dikkatli bakarsanız yok diyor peki önerebileceğiniz sürücü var mı ? En ucuzundan Ne önerirsiniz? Fazla bilmiyorumda.
Lütfen. Dikkatli bakarsanız yok diyor peki önerebileceğiniz sürücü var mı ? En ucuzundan Ne önerirsiniz? Fazla bilmiyorumda.
Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.304 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 20 Ağustos 2014 #15 Laptopa sürücü takamazsınız. Düzenleme: Eğer korsan oynuyorsanız oyunları harici harddisk alıp oyunları ona atabilirsiniz.
Laptopa sürücü takamazsınız. Düzenleme: Eğer korsan oynuyorsanız oyunları harici harddisk alıp oyunları ona atabilirsiniz.
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #16 Sli sistemi soğutmak için optik sürücü yerine soğutma bloğu koymuşlar sanırım. Kuzenimde dediğim gibi aynı model ancak tek gpu'lu GT 755m olanı var. Ve ısınma sorunu yok dedi.
Sli sistemi soğutmak için optik sürücü yerine soğutma bloğu koymuşlar sanırım. Kuzenimde dediğim gibi aynı model ancak tek gpu'lu GT 755m olanı var. Ve ısınma sorunu yok dedi.
immortalizm Kilopat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Ağustos 2014 #17 Bu dizüstü' nün içinde iki tane mi 755m var? Arkadaşlar.
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #18 Evet onun için dvd sürücüyü çıkarıp soğutma bloğu koymuşlar.
immortalizm Kilopat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Ağustos 2014 #19 Nasıl bir performans sunuyor? Merak ettim, doğrusu. (Battlefield ) dışında.
I IMPOSS1BLE Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 1.725 Makaleler 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #20 immortalizm dedi: Nasıl bir performans sunuyor? Merak ettim, doğrusu. Genişletmek için tıkla... GTX 860M'den biraz fazla, GTX 870M'den biraz az. Soğutması başarılı, ses sistemini imreniyorum , ekran anti glare parlama yapmaz bu çok iyi bir özellik, webcam kaliteli donmaz.
immortalizm dedi: Nasıl bir performans sunuyor? Merak ettim, doğrusu. Genişletmek için tıkla... GTX 860M'den biraz fazla, GTX 870M'den biraz az. Soğutması başarılı, ses sistemini imreniyorum , ekran anti glare parlama yapmaz bu çok iyi bir özellik, webcam kaliteli donmaz.