mehmetakifozdal
Hectopat
Arkadaşlar Lenovo Y520 macOS Monterey sürümü için hazır EFI arıyorum.
Evet arşivde buldum. Düzenlemeler yaptım ve güncelledim. Denenebilir.Belki @yusufklncc'da EFI dosyası vardır.
Big Sur'da kullandığınız EFI'yi koyunca nasıl bir hata almıştınız?
İnternetteki hazır EFI'ler hep Big Sur'da kullanılmış, Monterey için bulamadım. EFI'yi atabilir misiniz? Belki @yusufklncc'da EFI dosyası vardır.Big Sur da hata almadım Monterey sürümünde Apple logosunda takılı kaldı.
İnternetteki hazır EFI'ler hep Big Sur'da kullanılmış, Monterey için bulamadım. EFI'yi atabilir misiniz? Belki @yusufklncc'da EFI dosyası vardır.
Evet arşivde buldum. Düzenlemeler yaptım ve güncelledim. Denenebilir.Belki @yusufklncc'da EFI dosyası vardır.
Hata nedir?Hocam merhaba bugün denedim yine çalışmadıkodlar yukarıdan aşağıya doğru aktı ama en son kodda faile yazdı.
Hocam çok sağ ol macOS Monterey imaj dosyasını tekrar indirmeye başlattım. EFI dosyasını atıp deneyeceğim.
Hocam merhaba bugün denedim yine çalışmadıkodlar yukarıdan aşağıya doğru aktı ama en son kodda faile yazdı.
Hata nedir?
Hocam çok sağ ol macOS Monterey imaj dosyasını tekrar indirmeye başlattım. EFI dosyasını atıp deneyeceğim.
Hocam merhaba bugün denedim yine çalışmadıkodlar yukarıdan aşağıya doğru aktı ama en son kodda faile yazdı.
Fotoğraf geldimi acaba.Hata nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.