Öncelikle teşekkür ederim, uzun zamandır macOS kurmaya çalışıyordum, en sonunda deneme yanılma ile kurdum ama bazı sorunlar var, yardım edebilirseniz sevinirim.
PC: Lenovo Y70-70 Touch
Kurulum sırasında açık söylemek gerekirse çok açık bir dille anlatılmış her şey, teşekkür ediyorum, kolaylıkla kurdum.
Lakin ilk karşılaştığım enteresanlık:
Config_intelmobile_config Intel dizüstü bilgisayarlar vb. mobil mimarili sistemler için, seçemememle alakalıydı, çünkü dizüstü bilgisayar ama ben config_intelpc_config yani Intel masaüstü bilgisayarlar için olanı seçmek zorunda kaldım.
İlk Configuration dosyasını seçtiğim zaman yüklemeye çalıştığınız macOS vs. gibi bir hata ve sürekli yeniden başlatmaya zorlama söz konusuydu.
Daha sonra kurulum kolaylıkla gerçekleşti ve iCloud'da ayar yapmadan girdim lakin bluetooth görünmüyor ve PC uykuya geçmiyor, bunun sebebi nedir acaba?
Bir de ek olarak, kaynakta anladığım kadarıyla Wifi çalışmaması lazım ama bende böyle bir sorun olmuyor WİFİ çalışıyor, bunu da anlayabilmiş değilim.
Cevap verenlere teşekkür ederim ve özellikle de Recep Bey'e, aylardır denediğim bir şeyi en sonunda videosunu izleyerek hiç zorlanmadan yaptım, çok emek harcamışsınız, teşekkürler.