WN725NTP-Link model ne hocam?
WN725NTP-Link model ne hocam?
Bence çalışır hocam.WN725N
Çok pardon hocam karıştırdım konuyu...Kurulum için ne yapmam lazım yardımcı olacak bir arkadaş varmıdır rica etsem
/EFI/OC/
dizinine atacaksınız.(configler adlı klasörden sisteminize uygun config dosyasının adını config olarak değiştirip) hocam bunu nasıl yapabilirim.Çok pardon hocam karıştırdım konuyu...
Yanlış mesaj yazdım düzenledim şimdi.
Bunu indirin ve Etcher ile USB'ye yazdırın. En altta EFI linki olacak yazdırdıktan sona USB belleğe atacaksınız ve configler adlı klasörden sisteminize uygun config dosyasının adını config olarak değiştiripOpenCore: macOS Monterey 12.6.3 Intel & AMD Kurulum İmajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
/EFI/OC/
dizinine atacaksınız.
EFI linkini bulamadıysanız buradan indirebilirsiniz:
![]()
Leptobun hangi plist oldupunu nasıl öğrenebilirim(configler adlı klasörden sisteminize uygun config dosyasının adını config olarak değiştirip) hocam bunu nasıl yapabilirim.
Intel Haswell olacak config'in adı. İsmini config yapıp(configler adlı klasörden sisteminize uygun config dosyasının adını config olarak değiştirip) hocam bunu nasıl yapabilirim.
Leptobun hangi plist oldupunu nasıl öğrenebilirim
/EFI/OC/
dizinine atabilirsiniz. Clover hocam dediklerinizi aynen yaptım. kurulum için hazırım. mac Os montereyi window 10 yanına kurmak istiyorum. ssd hd 2 ye bölücem. mac os için kullanacağım ssd hd nasıl bir işlem yapmam lazım ki kurulumu sorunsuz yapayım.Intel Haswell olacak config'in adı. İsmini config yapıp/EFI/OC/
dizinine atabilirsiniz.![]()
Hocam bu hackintosh ile dual boot işlemi bazen çok riskli olabilir, yapmadan önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın derim. Yedekledikten sonra disk yönetiminden dual boot yapacağınız diski 2'ye bölün. Paragon Hard Disk Manager ile böldüğünüz kısmı APFS biçiminde formatlayın.Clover hocam dediklerinizi aynen yaptım. kurulum için hazırım. mac Os montereyi window 10 yanına kurmak istiyorum. ssd hd 2 ye bölücem. mac os için kullanacağım ssd hd nasıl bir işlem yapmam lazım ki kurulumu sorunsuz yapayım.
Yazdığınız her şeyi aynen yaptım usb yazdırdım yeniden başlatıp biosa giriyorum usb görmüyor.Hocam bu hackintosh ile dual boot işlemi bazen çok riskli olabilir, yapmadan önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın derim. Yedekledikten sonra disk yönetiminden dual boot yapacağınız diski 2'ye bölün. Paragon Hard Disk Manager ile böldüğünüz kısmı APFS biçiminde formatlayın.
USB'yi çıkarıp taktınız mı hocam?Yazdığınız her şeyi aynen yaptım usb yazdırdım yeniden başlatıp biosa giriyorum usb görmüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.