Lenovo Z50-70 ve Klavye Tuşları Çalışmıyor

Skoxde

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, benim Lenovo Z50-70 gri dizüstü bilgisayarımda birkaç hafta önce klavyesinde bir sorun oluşmuştu. Neden olduğunu bilmiyorum ama bilgisayarın klavyesinde bazı tuşlar çalışmıyor. CTRL, Fn, Shift, ASCHGİD vs. birkaç tuş daha çalışmıyor. Ben de internetteki araştırmalarımda klavyenin sorununun donanımsal veya yazılımsal olabileceğini öğrendim. Yazılımsal olmadığını güvenli mod ve ekran klavyesinden anlamış oldum. Bilgisayarlardan pek anlamadığım için da demin tekrar bakayim derken klavyenin bağlantı girişinin sol altında olan giriş yeri bir alakası var mıdır diye baktım. Portu düzeltirken çıktı ve bilgisayar kapandı. Ne yapabilirim? Yardım edebilir misiniz? Bilgisayar açılmıyor ve o bağlantı yeri küçük olduğu için elim ile düzeltemiyorum.(görseldeki yer çıktığı için açılmıyor)

Konu güncellemesi:
O yeri bağladım ve düzeldi ama klavyem hala bozuk ve dediğim tuşlar çalışmıyor. Klavyemi nasıl tamir edebilirim?

Dosya Ekleri

• 16137407595702351356074789211274.jpg
    16137407595702351356074789211274.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı