Lenovo Z50 Orjinal Windows 8.1 Kurmak

oztiryakimeric

Hectopat
Katılım
24 Mart 2015
Mesajlar
4
Merhaba arkadaşlar,
Lenovo Z50 laptopum var. İçinde orjinal Windows 8.1 yüklü olarak gelmişti fakat geçen ay format atmam gerekmişti ve internetten korsan Windows kopyası indirip kurmuştum. Acaba o ilk aldığımda gelen orjinal Windows'u tekrar nasıl kurabilirim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alternatif yöntem HDD'yi sil servise ver temizler ilk aldığın günkü gibi verirler tabi garantisi varsa...
Bu MSI VR601-049 için gerçekleşti Pardus,Ubuntu ve Vista Starter vardı HDD bozuldu gönderdik Vista ile döndü.
10'da kurabilirsin güzel kullanışlı.
http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=522172 SHA1: E70A6724B1920F693441B9B23F376DAB72775E4D
 
Muhtemelen Windows 8.1 Single Languege lisansınız var.
Single language için orijinal .isoyu googleda "Windows 8.1 (Single Language ve PRO) Orijinal ISO İndir" sorgusunu aratarak 2. sonuçtan (Asla 1. değil) edinebilirsiniz.
UEFI kurulum yaptığınızda lisansı BIOS'dan otomatik olarak okuyup internete bağlandığınızda etkinleşecektir.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı