Lenovo Z500 NoteBook Nasıldır?

• Konuyu başlatan OkanKızılelma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 820
O

OkanKızılelma

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim :) Başlıktada belirttiğim gibi lenovo z500 almayı düşünüyorum yakın bi zamanda. Alma amacımı söyliyeyim: malum okulda yanımızda götürmek için bi laptop lazım oluyo. Hemde ileriye dönük üniwersiteye giderken yanıma alabilmek için bu laptobu seçtim. Normal günlük kullanım halinde olucak oyunda arada olablr ama bf3 cod felan ağır oyunlar oynamıyıcam. Eğer bildiğiniz daha uygun fiyata daha güzel bi laptop warsa ilgilenebilirim :) Bütçe 1000-1500 TL

Özelliklerinden bahsedim biraz ;

İşlemci MarkasıINTEL
İşlemci Ön Bellek3 MB
İşlemci TeknolojisiIntel Core i5
İşlemci Hızı2.6 GHz
İşlemci Numarası3230M
Hafıza (RAM) TipiDDR3
Hafıza (RAM) Kapasitesi8 GB
Disk Kapasitesi1 TB
Ekran Kartı MarkasıNVIDIA
VGA Chipset ModeliGT740M
Ekran Kartı Hafızası2 GB
Ekran Kartı TipiPaylaşımsız Hafıza
Ekran Boyu (inch)15.6 inch
Çözünürlük1366 x 768
İşletim SistemiWindows 8
Optik SürücüDVD±RW
Multimedya ÖzelliklerKart Okuyucu, Kamera
Monitör TipiLED

Ekstra olarak ssd düşünüyorum overclock işide önerrsenz yaparm daha önce yapmadım :)

Teşekkürler.

Şu anda Vatan'da indirimde bu bilgisayar. Bence fiyatına göre makul bir pc. Bir üniversite öğrencisi için ideal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Vatan'da indirimde olduğunu biliyorum fakat şu aralar almam imkansız o yüzden içim gitmiyor değil. Muhtemelen fazla ödeyeceğiz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı