Lenovo Z5070 Dizüstünde Philips 220E Monitörün Görüntüsünün Gidip Gelmesi

ozanka24

Hectopat
Lenovo Z5070 dizüstü kullanıyorum. Monitör taktığım zaman ekran sürekli gidip geliyor. İlk etapta kablodan kaynaklı olduğunu düşündüm ancak kabloyu başka bilgisayara taktığımda sorunsuz çalıştı. Ofisteki 5 monitörü de denedim, onlarda da sürekli gidip gelme sorunu yaşadım. Sadece kendi bilgisayarıma taktığımda bu hatayı alıyorum, kablo ve monitörler sağlam. Sadece VGA girişine bağladığımda bu sorunu yaşıyorum, HDMI ile bağladığımda herhangi bir problem yaşamıyorum.

Klasik olarak sürücüleri güncelleyip monitör ayarlarının da hepsini kurcalayıp denememe rağmen düzelmeyen monitör ne hikmetse bir oyun açtığımda takılmadan çalışıyorum. ALT+TAB yapıp diğer işlerimi halledebiliyorum, oyunlarda otomatik Nvidia geçtiği işe yaramadı. Evdeki monitörüm HP W1907, ofisteki ise Philips 220E.

Resimlerdeki tüm ayarları kurcalamama rağmen sonuç yok arkadaşlar şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Ekran Alıntısı 3.JPG
Ekran Alıntısı.JPG
Ekran Alıntısı 2.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı