Arkadaşın bahsettigi adata serisi yazma okuma hızları ortalama 500/400 bandında benim dedigim sx8200 pro 3000/2100 hızlarına sahip evet biliyorum marka fakat farklı segmentler.
Xpg de kalitesiz hocam samsung almak en rahatı olacaktır
Arkadaşın bahsettigi adata serisi yazma okuma hızları ortalama 500/400 bandında benim dedigim sx8200 pro 3000/2100 hızlarına sahip evet biliyorum marka fakat farklı segmentler.
Xpg de kalitesiz hocam samsung almak en rahatı olacaktır
Markayla hiçbir alakası yok. 6 yıllık tabletim var içinde 400/200 64gb Toshiba ssd takili, ssd kendi içinde geldiği için sanıyorum biosu ona göre optimize edilmiş o da 3 4 saniyede açılıyor..
Denemeden bilemeyiz. Denedikten sonra olmazsa müşteri hizmetleriyle görüş. Videodan anlaşıldığı gibi Windows 10 için biosuna patch gerekiyor. UEFI olarak kurulum yaptıysan tabi benim bu soylediklerim.
Denemeden bilemeyiz. Denedikten sonra olmazsa müşteri hizmetleriyle görüş. Videodan anlaşıldığı gibi Windows 10 için biosuna patch gerekiyor. UEFI olarak kurulum yaptıysan tabi benim bu soylediklerim.
UEFİ kurulum yaptım onda sıkıntı yok. Bios güncellemesini indirdim fakat bataryam bitik olduğu için baslatmadı. %30 gerekiyormuş benim ki 27 den yukarı çıkmıyor.