Lenovo Z510 SSD ile Geç Açılma Sorunu

XPG ve ADATA aynı marke ikisi de aynı kalite. Corsair MP300 1800/900 kullanıyorum açılış 3-4 saniye.
Arkadaşın bahsettigi adata serisi yazma okuma hızları ortalama 500/400 bandında benim dedigim sx8200 pro 3000/2100 hızlarına sahip evet biliyorum marka fakat farklı segmentler.

Xpg de kalitesiz hocam samsung almak en rahatı olacaktır :)

Arkadaşın bahsettigi adata serisi yazma okuma hızları ortalama 500/400 bandında benim dedigim sx8200 pro 3000/2100 hızlarına sahip evet biliyorum marka fakat farklı segmentler.

Xpg de kalitesiz hocam samsung almak en rahatı olacaktır :)
Markayla hiçbir alakası yok. 6 yıllık tabletim var içinde 400/200 64gb Toshiba ssd takili, ssd kendi içinde geldiği için sanıyorum biosu ona göre optimize edilmiş o da 3 4 saniyede açılıyor..

Şuan baktım siteye felan 1 tane gözüküyor güncelleme 2014 yılından Windows 8 için. O olabilir mi?
Denemeden bilemeyiz. Denedikten sonra olmazsa müşteri hizmetleriyle görüş. Videodan anlaşıldığı gibi Windows 10 için biosuna patch gerekiyor. UEFI olarak kurulum yaptıysan tabi benim bu soylediklerim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denemeden bilemeyiz. Denedikten sonra olmazsa müşteri hizmetleriyle görüş. Videodan anlaşıldığı gibi Windows 10 için biosuna patch gerekiyor. UEFI olarak kurulum yaptıysan tabi benim bu soylediklerim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

UEFİ kurulum yaptım onda sıkıntı yok. Bios güncellemesini indirdim fakat bataryam bitik olduğu için baslatmadı. %30 gerekiyormuş benim ki 27 den yukarı çıkmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı