Lenovo Z510 Windows 8.1 Gta 4 Ekran Kartı Sorunu

onurdinsever

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Kullandığım laptop Lenovo Z510 model laptop . Bilgisayarıma Gta 4 kuruyorum fakat oyun açıldığında 210/27 MB olarak gösteriyor. Bu sorunu her ne yaptıysam çözemedim ve size yani siz değerli Technopat.net ailesine danışmak istedim. Oyunu uyumluluktan Windows 7 yaparakta denedim. Simgenin üzerine sağ tuş yapıp Yüksek performanslı Nvidia ile de çalıştır dedim fakat hiçbir çözüm bulamadım. Aynı sorun arkadaşımın bilgisayarında da var. Onun bilgisayarının ekran kartı AMD Radeon R5 M230 model ekran kartında gerekse benim GT740M ekran kartında da aynı sorun ile karşılaştık. Ben Windows 8.1 yüzünden olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hepinize iyi günler dilerim.

Konu ile alakalı resim :

S.A kardeş bende de lenovo z510 laptop var bilgisayarıma önceden yüklediğim gta 4 ü güzel güzel oynuyodm bi ara bişey oldu oyun aynen senin dediğin gibi ekran kartı 27 mb gözükmeye başladı ne yaptıysam olmadı herşeyi denedim patch yükledim sildim baştan yükledim hiç bir şekilde düzelmedi sendeki sorun düzeldimi düzeldiyse nası düzelttin anlatabilirmsin herşey aynı 27 mb fln dediğin gibi windows 8.1 var bende ondan olabilir diye düşünüyorm bende cevabını bekliyorm.

Bende daha çözemedim ama şöyle yapalım. Sen oyunu bilgisayar ilk geldiğinde kurdun demi. Yani Windows 8.1 e güncellemeden önce oynamış olman lazım diye düşünüyorum yada ekran kartını güncellemeden önce oynamış olabilirsin. Güncellemenin böyle birşey yapması saçma geliyor kulağa ama eğer bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürmen gerekirse ilk olarak gta 4 ü denemek amaçla tekrardan kurup herhangi birşey yapmadan gerek güncelleme gerek başka birşey direk buraya sonucu yazarsan sevinirim. Bende Fabrika ayarlarına döndürmem gerekirse aynı şekilde kurup buraya olup olmadığı hakkında bilgi vericem. Şimdiden sağol ...

Az önce 1.0.7.0 patchi ni indirdim kurdum oyunun grafik ayarlarına girdim baktım hala 27 mb fln gösteriyo bide oyuna giriyim dedim sonra nasıl olduysa oyunun içinde düzeldi ama 2700 mb civarı gösteriyo yüksek ihtimal intel hd4600 le karışıklık var arasında optimizasyon sorunu sanırım normalde 2gb ekran kartım orda bi sorun var ,bir sorunda texture quality miydi neydi çözünürlüğün altında olan şey hep high da duruyor düşürdünmü kırmızı yazıyla uyarı veriyo (kullanılan bellek daha az olmasına rağmen) onu çözemedim ama yarın onada bakmayı düşünüyorum sizde yapım deneyin derim

Sizin adınıza sevindim. Sadece 1.0.7.0 paketini mi kurdunuz ? Yoksa 1 de 7 ye kadar mı ?

Sadece 1.0.7.0 kurdum ama tam düzelmedi yani dediğim gibi texture quality fln değişmiyor biraz daha deneme yaparsak düzelir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…