Lenovo Z570 Intel Ekran Kartını Devre Dışı Bırakma

Elliot Alderson

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir laptop aldım. İçinde HD Graphics 3000 ekran kartı ve GT 540M var. Oyunlarda HD Graphics yüzünden çözünürlüğü artıramıyorum ben bunun için HD Grapics ekran kartını devre dışı bıraksam bir şey olur mu? Ya da oyunlarda max çözünürlüğü nasıl elde edebilirim? Şu an oynadığım oyunda çözünürlük max HD Grapics kurtardığı kadar yaptım zaten. Ben GT 540M ile bunu nasıl yükseltirim ? Laptopum lenovo z570.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Bayağı eski konu ama benim de Lenovo Z585 leptobum var ekran kartı sorunu yüzünden açılmıyordu sürekli sorun giderme ekranı falan çıkıyordu format bile atamıyorduk geçen sefer teknik servise götürdüm adam "ekran kartını yakmışsın birini devre dışı bıraktım" dedi.
Getirdim kullandım aradan zaman geçti sürücüleri güncelleyeyim dedim.
Güncellendikten sonra bozuk olan ekran kartını yanlışlıkla bir daha aktif hale getirdim sanırım
çünkü bir daha da açılmadı yine sorun giderin ekranı geliyor her yere de baktım bir çözüm bulamadım bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Yeni bir laptop aldım. İçinde HD Graphics 3000 ekran kartı ve GT 540M var. Oyunlarda HD Graphics yüzünden çözünürlüğü artıramıyorum ben bunun için HD Grapics ekran kartını devre dışı bıraksam bir şey olur mu? Ya da oyunlarda max çözünürlüğü nasıl elde edebilirim? Şu an oynadığım oyunda çözünürlük max HD Grapics kurtardığı kadar yaptım zaten. Ben GT 540M ile bunu nasıl yükseltirim ? Laptopum lenovo z570.
benimkide Z570 :) HD GRAPHİCS dahili ekran kartını devre dıışı bırakırsan görüntü alamazsın istiyorsan dene ama görüntü alamazsın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı