Lenovo Z580 için DDR3 RAM tavsiyesi

swranger

Femtopat
Selam arkadaşlar. Benzer konular açılmış ama hiçbiri sonuca varamamış, o yüzden yeni konu açmak istedim. Intel i5 3210M işlemciye sahip bir Lenovo Z580'im var yaklaşık 7 yıllık. Samsung EVO 860 model SSD takmayı düşünüyorum, ekstra olarak da RAM takviyesi için önerilerinizi bekliyorum. Memory ve SPD değerlerini de bırakıyorum.

2.PNG

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazınızda 4+2 toplam 6 GB bellek var. 2 GB olanı çıkarıp yerine 4 GB bellek takabilirsiniz. DDR3 1600 MHz CL11 1.5V SODIMM bellek alacaksınız. Voltajı 1.35 olan bellekler de var. Onlardan almayın, uyumsuz olabilir.

Cihazınızda 4+2 toplam 6 GB bellek var. 2 GB olanı çıkarıp yerine 4 GB bellek takabilirsiniz. DDR3 1600 MHz CL11 1.5V SODIMM bellek alacaksınız. Voltajı 1.35 olan bellekler de var. Onlardan almayın, uyumsuz olabilir.

Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim. SSD taktıktan sonra bu RAM yükseltmesi PC'nin hızını ne düzeyde arttırır acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı