Lenovo Z580 ve Windows 8

kemaltahir

Hectopat
Arkadaşlar lenovo z580'de windows 7 yüklü olduğu zaman hoparlörün üstündeki tuşlara basınca ekranda belirip aktifleşiyordu. Örneğin caps lock tuşuna basınca ekranda büyük-küçük harf beliriyor ya da ses tuşuna basınca seviye ekranda beliriyor. Windows 8 yükleyince büyük-küçük belirmesi kayboldu sadece ses var ama o da eskisi gibi değil daha farklı. En önemlisi süper sessiz, sarfiyatlı ısı modu, standart gibi seçenekler seçilemiyor, basıyorum aktifleşiyor ama neyi seçtiğimi göremiyorum. Bu sorun aşılamaz mı?

Ben bu yüzden Windows 8'e geçmedim. Geçtim bir ara sonra yapamadım. Yani çok aradım driver ama yok. Ben bulamadım en azından...

Energy Management'ı kurdunuz mu? En azından fan temizleye bilirsiniz. Bluetooth ile ilgili bir sıkıntı yaşıyor musunuz peki?

Belki güncelleme gelmiştir ama Lenovo Supports'a bir bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Energy Management kurdum hocam. Ama sadece ses seviyesini gösteriyor, bu sorun halledilemez mi sence?

- - - Güncellendi - - -

Hocam bu sebepten de windows 8'e geçememek de üzücü.

Mesela ben Dolby'nin Normal, Film, Akıllı gibi ses seçeneklerini driver indirip halletmiştim. Ancak yine sağ alt köşeden ayarlaya biliyordum. Tuşları kullanamıyordum. Yani ben halledemedim ancak siz belki hallede bilirsiniz. Hallederseniz bende Windows 8'e geçicem. Çünkü ses önemli bir şey. Isı modu vs. Onlarda var tabi.

Evet TouchPad'te düzgün çalışmıyor. Yani 3 parmakla kullanımı vs. Windows 8 Lenovo Z580 için biraz sıkıntılı olmuş anlaşılan.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı