Lens nasıl takılır?

Zalyat1914

Decapat
Daha fazla  
Yıllardır gözlük kullanıyorum ve artık lens geçmek için göz doktoruna indim o da bana lens verdi tak reçeteyi yazayım dedi ne kadar uğraşırsam uğraşayım asla takamadım o da evde dene takınca gel dedi lakin durum aynı ayrıca losyon da bitti. Göz kapağım refleks olarak yeterince açılmıyor ve kapanıyor. Artık canım da yanmaya başladı. Lens kullanan varsa bu durumu yaşadılar mı nasıl çözülür?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda anlatılıyor bende 3-4 ay önce lens takmaya başladım ve bu hocamızdan öğrendim lens takmayı ilk kez lens takarken 1 saat bile sürebilir pes etmeyin zamanla alışacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda anlatılıyor bende 3-4 ay önce lens takmaya başladım ve bu hocamızdan öğrendim lens takmayı ilk kez lens takarken 1 saat bile sürebilir pes etmeyin zamanla alışacaksınız.

Bir saat sürse iyi . İlkokulda yüzüme gelen top yüzünden gözümün kenarına kadar çizildi . Travma gibi bir şey gözüme bir nesne yaklaşınca ya kapatıyorum ya da kırıyorum.

Bir saat sürse iyi . İlkokulda yüzüme gelen top yüzünden gözümün kenarına kadar çizildi . Travma gibi bir şey gözüme bir nesne yaklaşınca ya kapatıyorum ya da kırıyorum.
Gözüne dokunarak antrenman yapmaya çalış veya birinin yardımıyla o kişi gözünü tutarken sende gözüne dokun.
Ben lensimi gözümün akından takıyorum göz bebeği o tarafa bakınca otomatik bir şekilde oturuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı