Lens nasıl takılır?

Evet hocam dediğiniz doğru şu an direkt tekte takıyorum ilk tamamda artık hiç takamayacağım kıvamına gelmiştim. 45 dakika falan sürmüştü takmam şu an 15 saniye anca.

Lense geçerken lens alacağınızı doktora söyleyin hocam.

Biliyorum hocam onu söyleyeceğim ama ücretleri nasıl onu merak ettim.

Lens markanızı ve aldıklarınızı toplam olarak yazar mısınız? Görsel de bırakabilirsiniz ben o fiyata 2 senelik lens stoğumu yapıyorum 2 lens almanızın önemi yok çünkü sonuç olarak 2 lensi de kullanacaksınız ve bitecek.

Lensin tersini düzünü öyle fotoğraftaki gibi anlamaya uğraşmanıza gerek yok lenslerde yazılı şekilde 123 rakamı veya markadan markaya değişen ibareler olur benim lensimde 123 var sayılar ters ise lenste ters duruyordur bu kadar basit.

Lens takma konusuna gelirsek zaten lens suyunun içinde duran lensin suyunun az olsun çok olsun gibi bir sorunu olmaz lens kutusundaki su yeterliyse eğer tabii. lensi çıkarttığınızda kutuya direkt katın ki alırken parmağınızı bastırıp elinize aldığınızda ters düz olup direkt doğru tarafı elinize gelsin lensi takarken aynaya bakın ve hizalama yaptıktan sonra gözünüzü kaldırıp beyaz kısımlara koyun zaten göz bebeğine dokunmanıza gözünüz izin vermeyecektir zamanla alışırsınız.
Tersini düzünü anlamakta takmakta sorunum kalmadı hocam markayı fotoğrafları atıyorum.

Tersini düzünü anlamakta takmakta sorunum kalmadı hocam markayı fotoğrafları atıyorum.
Lenslere kutu başı 1000 verdim hocam.

Dosya Ekleri

• 20240813_115621.jpg
    20240813_115621.jpg
    312,5 KB · Görüntüleme: 21
Astigmat var hocam, sürekli de o kadar ücret veremem gözlük daha iyi galiba zaten sadece gece motor kullanırken takıyorum.
Vallahi hocam siz bilirsiniz ama arkadaşlar bakın daha ucuza da alıyormuş onlara sorun isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı