Lens sonrası yakını görmekte sorun yaşamak normal midir?

aeroxd

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
grafiker
Merhaba dün akşam üstü numaralı lens aldım ve bugün sabah çıkardım dinlendirmek için. Normalde yakında hiç bir problemim yoktu fakat şimdi yakında(70-80cm) da görmekte az da olsa zorlanıyorum sanki eskisi gibi net görmüyorum.

Not: İlk defa lens taktım ve taktığım gün sabahladım yaklaşık 14 saattir gözümde kaldı. Göz kapaklarımda kızarıklık oluştu fakat yavaş yavaş geçiyor.

Lens uyurken takılmaz, duş alırken takılmaz, denize girerken takılmaz, lens temizlenilip takılır çıkarıldııktan sonra 6 7 saat suyunda dinlendirilir. Bu şekil kullanmayacaksan gözünden olma riskin bile var. Bana alıntılayıp abartıyorsun diyenler olacaktır ama abartı değil.
Lens yakınını bozmaz gözlükten farkı yok gözün nete alışmıştır o yüzden bulanık gelmiştir.

Lens uyurken takılmaz, duş alırken takılmaz, denize girerken takılmaz, lens temizlenilip takılır çıkarıldııktan sonra 6 7 saat suyunda dinlendirilir. Bu şekil kullanmayacaksan gözünden olma riskin bile var. Bana alıntılayıp abartıyorsun diyenler olacaktır ama abartı değil.
Lens yakınını bozmaz gözlükten farkı yok gözün nete alışmıştır o yüzden bulanık gelmiştir.
Hocam iyi diyorsunuzda ben uyumadım hiç

Ayrıca Bu söylediklerinizi zaten biliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı