Lens takamıyorum

Bruce Liberace

Femtopat
Daha fazla  
Lensi parmağımın ucuna aldıktan sonra gözüme doğru götürdüğümde gözüm istemeden kapanıyor. Gözümü yukarı ya da aşağı bakacak şekilde tutmaya çalışıyorum fakat bunda da çok zorlanıyorum. Ne yapmalıyım? Gözlükten lense ilk defa geçiş yaptım.

Lensi parmağımın ucuna aldıktan sonra gözüme doğru götürdüğümde gözüm istemeden kapanıyor. Gözümü yukarı ya da aşağı bakacak şekilde tutmaya çalışıyorum fakat bunda da çok zorlanıyorum. Ne yapmalıyım? Gözlükten lense ilk defa geçiş yaptım.
Lensi ilk defa takarken uğraştırıyor. Sabır etmen lazım. 5-6 saatte takan insanlar var.

Lensi ilk defa takarken uğraştırıyor. Sabır etmen lazım. 5-6 saatte takan insanlar var.
O 5-6 saatte takanlardan biri ben olacağım sanırım.

Durum güncellemesi yapmak isterim. İlk gün lenslerimi takmaya çalışırken 2 saat harcadım ve gözlerim aşırı kanlandı. Bu yüzden lens suyunu değitirip kutusuna koyduktan sonra ikinci gün takmaya karar verdim. İkinci gün 15 dakika sürdü takmam, çıkartmam ise 30 dakika sürdü. Artık takmam 10 dakika çıkartmam ise 1 dakikadan az sürüyor. Lensle tanışmak yeterli oluyor. Ayrıca ben aynaya bakarak takamıyorum. Bu yüzden de telefon kamerasını kullanıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı