DarkAngel789
Hectopat
Yaklaşık 1.5 yıldır lens kullanıyorum ilk lensim acuvue oasys’i her insan gibi sonra purevision 2 HD almıştım la bella solüsyonla kullanıyordum aşırı memnundum ama meraklı bir insanımdır 2 gündür Air Optix Hydra glide Plus kullanıyorum yanında da indirimli diye OPTİ Free solüsyonu aldım çok iyi olduğunu duymuştum fakat ekşi üzerinden baktığımda kimileri Air Optix ile OPTİ Free çok kötü bir ikili demiş kimileride ilk hafta yakıyor solüsyon sonra aşırı iyi oluyor demiş ama işin anlamadığım tarafı Air Optix'de OPT'i Free de Alcon'a ait neden uyumsuz olsun ama asıl sorun şu ki gözlerim sabahları yanmıyor fakat geceleri(şu an mesela) yanıyor tek bir göz oluyor ya sağ ya da sol her ikisi aynı anda olmadı hiç ne yapmalıyım?
Not: Air Optix Hydra glide Plus'ı tasarımı sayesinde kirli suyun lens arkasında kalmayıp göz yaşının lensin arkasında dahi rahatça dolaştığı iddiasına güvenerek aldım ve doğru olmalı normalde lensle uyuduğumda sararırdı bunda ise lens yokmuş gibi sağlıklı kaldı gözüm.
Not: Air Optix Hydra glide Plus'ı tasarımı sayesinde kirli suyun lens arkasında kalmayıp göz yaşının lensin arkasında dahi rahatça dolaştığı iddiasına güvenerek aldım ve doğru olmalı normalde lensle uyuduğumda sararırdı bunda ise lens yokmuş gibi sağlıklı kaldı gözüm.