Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 17 Mart 2021 #1 Leona Prestij 18 Mart tarihinde çıkacak. Destek olarak oynuyorum. Sizce alınır mı, yoksa Senna Prestij mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
Leona Prestij 18 Mart tarihinde çıkacak. Destek olarak oynuyorum. Sizce alınır mı, yoksa Senna Prestij mi?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 17 Mart 2021 #2 Garibo dedi: Leona prestij 18 Mart tarihinde çıkacak. Destek olarak oynuyorum. Sizce alınır mı, yoksa Senna prestij mi? Genişletmek için tıkla... Çok seviyorsan al. Bu bizim bileceğimiz bir şey değil. Sizin karar vermeniz daha sağlıklı olur.
Garibo dedi: Leona prestij 18 Mart tarihinde çıkacak. Destek olarak oynuyorum. Sizce alınır mı, yoksa Senna prestij mi? Genişletmek için tıkla... Çok seviyorsan al. Bu bizim bileceğimiz bir şey değil. Sizin karar vermeniz daha sağlıklı olur.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 17 Mart 2021 #3 Leona'yı çok beğendim, bence onu almalısın.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 17 Mart 2021 #4 300319 dedi: Çok seviyorsan al. Bu bizim bileceğimiz bir şey değil. Sizin karar vermeniz daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Başkalarının görüşlerini almak istediğim için soruyorum Seçenek fazla olduğu için kararsız kalıyorum.
300319 dedi: Çok seviyorsan al. Bu bizim bileceğimiz bir şey değil. Sizin karar vermeniz daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Başkalarının görüşlerini almak istediğim için soruyorum Seçenek fazla olduğu için kararsız kalıyorum.
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 17 Mart 2021 #5 Garibo dedi: Başkalarının görüşlerini almak istediğim için soruyorum seçenek fazla olduğu için kararsız kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Boşver bizim görüşümüzü. Bizim hesabımız değil, senin hesabın.
Garibo dedi: Başkalarının görüşlerini almak istediğim için soruyorum seçenek fazla olduğu için kararsız kalıyorum. Genişletmek için tıkla... Boşver bizim görüşümüzü. Bizim hesabımız değil, senin hesabın.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #6 Ben Senna'ya bayılıyorum. Kostümü de çok güzel. Support olarak harika bir kahraman. Ben Senna'yı tercih ederdim. Tabii Leona oynuyorsanız Leona Prestij alın.
Ben Senna'ya bayılıyorum. Kostümü de çok güzel. Support olarak harika bir kahraman. Ben Senna'yı tercih ederdim. Tabii Leona oynuyorsanız Leona Prestij alın.