Leptop Pilinin Bir anda Bitmesi

Verdiğin raporda tasarım kapasitesi yani bataryanın tam kapasitesi 47520.
Son tam şarj değeri ise 268920.
Bu bir sorun olduğunu gösterir çünkü son tam şarj değeri maks. 47520 olabilir.
Batarya eskidikçe son tam şarj değeri düşer.

Özetle; bataryan sorunlu, bir işe yaramayacaktır ama fişi ve bataryayı çıkartıp 10 dk bekleyip toplayıp kullan, sorun devam ederse, ki edecektir pili yenile derim.
Tamam pili yenilicemde pc nin altında ek soğutucu var ayrıca pc yi yapabildiğim kadar yüksek performansda çalıştırıyorum. Aldığım gibi yine aynı olucak pil.

Tamam pili yenilicemde pc nin altında ek soğutucu var ayrıca pc yi yapabildiğim kadar yüksek performansda çalıştırıyorum. Aldığım gibi yine aynı olucak pil.

Ne demek istediğini anlayamadım? Pili yenilersen uzun bir süre sorun olmaz. Çok fazla aynı olacağını düşünüyorsan da yapılacak bir şey yok akımda kullanırsın olur biter.

Ne demek istediğini anlayamadım? Pili yenilersen uzun bir süre sorun olmaz. Çok fazla aynı olacağını düşünüyorsan da yapılacak bir şey yok akımda kullanırsın olur biter.
Demek istediğim yeni pili aldıktan sonra yine kısa bir süre sonra böyle olucak çünkü leptopun altında soğutucu var ve güç ayarlarını en yüksek performans yaptım. Akımda kullanırsamda elektrik gittiğinde pcye zararı olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı