Letgo Antalyalı Dolandırıcı

Kolay kendi elinde veriyorsun parayi cunku. Ne birisi seni zorluyor nede senin iznin olmadan kapip kaciyor. Bence internetten kaziklanmanin bir diger sebebi de ucuzculuk. Kaziklanan bir nebze bu durumu ucuzculuk tavriyla hak ediyor bence.

Önce parayı yolla sonra kargolamasını bekle.
Nasıl güveniyorsunuz arkadaşım ? Nasıl güveniyorsunuz ben anlamıyorum.
En iyisi elden teslimdir.
Onun da iyisi ikinci el almamaktır.
Geçmiş olsun diyorum.

Vay mazim canlandı. Bu namı değer "akrep yuvası" değil mi? Az ilanını görmedim iyi ki yememişim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay arkadaş adamlar şebeke kurmuşlar. Halen nasıl yakalanmadılar aklım almıyor!

Bir gelişme var mı konu hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Halil esgici davamdan yardımcı olmak isteyen55119999 ve istanbulKod34 ekleyerek ulaşın lütfen.

Halil esgici davamdan yardımcı olmak isteyen55119999 ve istanbulKod34 ekleyerek ulaşın lütfen.

Bu Halil ile ilgili son bir güncelleme yapmak istiyorum arkadaşlar kendisi açılan davamız sonuncunda yakın zamanda 3 yıl ceza ve para cezası aldı vazgeçmeyin sonuna kadar gidin . Bu bizim için yeterli değil davamızda devam edip paramıZı da geri almak için uğraşacağız . Ayrıca şikayetçi olmak fayda ediyor bizden aldığı ceza ile Van da kimi dolandırdı ise ordan aldığı ceza da üzerine eklenecek . Kendisi halen bilgisayar kargo da diyerek( 2 yılı aştı ) kargo firmasını da yalancı çıkarmaya çalışsa da kargo da onu dava ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…