Letgo Antalyalı Dolandırıcı

Arkadaşlar iyi ki varsınız şu an bu herifle konuşma halindeydim. Sözde kargoya gidecek ve benden para bekliyor. IBAN istedim IBAN ile isimi verdi burada aratmasam 4.500 TL'yi kaptiriyordum. Yılların birikimi belki de intihar ederdim o derece. Allah'siz kitapsizlar bunu nasıl yapabiliyor ve isimleri buralarada çıktığı halde nasıl hala dışarda geziyorlar.
Kolay kendi elinde veriyorsun parayi cunku. Ne birisi seni zorluyor nede senin iznin olmadan kapip kaciyor. Bence internetten kaziklanmanin bir diger sebebi de ucuzculuk. Kaziklanan bir nebze bu durumu ucuzculuk tavriyla hak ediyor bence.
 
Önce parayı yolla sonra kargolamasını bekle.
Nasıl güveniyorsunuz arkadaşım ? Nasıl güveniyorsunuz ben anlamıyorum.
En iyisi elden teslimdir.
Onun da iyisi ikinci el almamaktır.
Geçmiş olsun diyorum.
 
Vay mazim canlandı. Bu namı değer "akrep yuvası" değil mi? Az ilanını görmedim iyi ki yememişim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Halil esgici davamdan yardımcı olmak isteyen55119999 ve istanbulKod34 ekleyerek ulaşın lütfen.

Ya anlam veremiyorum nasıl bu tarz insanlara güvenip para gönderebiliyorsunuz ya gerçekten. Bugün bana Bursa da yaşayan birisi PM attı DH' de dedim kendisine abi ben bunu kargolarsam ürünlere zarar verirler diye. Yani bir araştırın bu tarz işlemlere girişmeden önce özellikle DH forumda Sorunlu Alışverişler sekmesi var orayı bir okuyun, nickleri de öğrenin. Referansı olmayan kimseden ürün almayın ve satmayın bunu da eklemek isterim.
Halil esgici davamdan yardımcı olmak isteyen55119999 ve istanbulKod34 ekleyerek ulaşın lütfen.
 
Bu Halil ile ilgili son bir güncelleme yapmak istiyorum arkadaşlar kendisi açılan davamız sonuncunda yakın zamanda 3 yıl ceza ve para cezası aldı vazgeçmeyin sonuna kadar gidin . Bu bizim için yeterli değil davamızda devam edip paramıZı da geri almak için uğraşacağız . Ayrıca şikayetçi olmak fayda ediyor bizden aldığı ceza ile Van da kimi dolandırdı ise ordan aldığı ceza da üzerine eklenecek . Kendisi halen bilgisayar kargo da diyerek( 2 yılı aştı ) kargo firmasını da yalancı çıkarmaya çalışsa da kargo da onu dava ediyor
 

Geri
Yukarı