Arkadaşlar direksiyon seti alacağım Letgo'dan. Kargoda bir şey oldu ya da çalışmıyor. İade etmeye çalıştığımda satıcının kabul etmeme gibi bir hakkı var mı?
Hocam almadan önce satıcıdan çalıştığına dair videosunun elinde olmasını isteyin. Ürünü kargodan teslim alıp çalıştırıp denerkende videosunu çekin. Çoğu alım-satım yerinde bu işe yarıyor.
İade talebi gönderiyorsun, satıcının da kabul etmeme seçeneği var. Öyle bir durumda da Letgo'nun müşteri hizmetlerine yazabiliyorsun. Yeni bir sistem olduğu için Letgo ne kadar alıcıyı koruyor bilemiyorum.
Videosunu attı çalışıyor.
Letgodada kabul etmeme seçeneği var mı hocam ya.
Hocam kabul etmeme seçeneği var. Eğer kabul etmezse müşteri hizmetleriyle durumu konuşuyorsun ayarlanıyor bir şekilde. Dediğim gibi satıcının kargolarken kargo kutusunun vs. net fotoğraflarının olmasını isteyin. Eğer kutu sağlam ürün çalışır şekilde gönderirse ve ürün kargoda hasar alıp çalışmazsa kargo firmasıyla anlaşabiliyorsunuz bu şekilde.
Hocam görmediğim şeye o kadar vermedim temiz az kullanılmış Microsoft sidewinder aldım 950'ye FFB'li eğer çok seversem satar G29 alırım sonra daha başlangıç için aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.