Çalınan Valorant hesabı nasıl kurtarılır?

xegehanx45

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Valorant hesabım 15 haneli Password Manager uygulamasıyla oluşturulmuş şifreye rağmen çalınmış ve tel no, e-posta, şifre vb. her şey değişmiş. Riot Games'e yazdım, benden bazı bilgiler istediler. Epin kodlarını aldığım sitelerden faturasına kadar her şeyi paylaştım. Ancak hâlâ yeterli bilgiye sahip değiliz deyip konuyu kapatmak istiyorlar. Ne yapmalıyım? Hesabı 2021 veya 2022 yılında ben kendim oluşturmuştum. Hızlı bir biçimde yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabın öncelikle ilk kurulan mail adresi size mi ait? 2. olarak genellikle kurtarma aşamalarında kurmuş olduğunuz ilk mail adresi ve doğum tarihi önemli sorular arasında yer alıyor.

Hesabın öncelikle ilk kurulan mail adresi size mi ait? 2. olarak genellikle kurtarma aşamalarında kurmuş olduğunuz ilk mail adresi ve doğum tarihi önemli sorular arasında yer alıyor.
bana ait ancak dogum tarihine kendiminkini mi kuzeniminkini mi girdim hatirlamiyyorum. ikimizde ayni gun dogduk tek fark o 98li ben ise 2010luyum

bana ait ancak dogum tarihine kendiminkini mi kuzeniminkini mi girdim hatirlamiyyorum. ikimizde ayni gun dogduk tek fark o 98li ben ise 2010luyum
1998 olarak girmiş olabilirsiniz. Çalıntı hesap başvuru kısmında ilk yüklenen yada yüklemiş olduğunuz VP'leri kodları ile giriniz. SS fotoğrafları mevcut ise onları da ekleyin. Özellikle ilk mail olarak hangisini kurduysanız onu ekleyin. Unutmayın doğum tarihi burada çok önemli. Bu başvuruları yaptığınız zaman hesap otomatik olarak kilitleniyor. Siz hesabı çözene kadar kullanılmamaktadır.

ikiside olabilecegini belirttim dediginiz gibi tum kodlarida verdim ancak sadece 1 2 kez kart alisverisi yapmistim onlarida hesabi actigim yil yaptigimdan hic hatirlamiyorum zaten kartlar da kapandi elimde fis vb
. yok hala yardimci olmuyorlar en son umut 1 ticket daha attim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı