Letgo güvenli ödeme ve kargo hizmeti güvenli mi?

LionelMaradona

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2019
Mesajlar
628
Çözümler
3
Şehir dışından 4500 liraya citymate Pro 500 elektrikli scooter buldum, satıcıyla anlaştık fakat şehir dışında olduğu için hem kargo masrafı çıkmaması için hem de güvenli alışveriş için ilk defa yeni çıkan bu hizmeti kullanmayı düşünüyorum. Sizce güvenilir midir? Lütfen tecrübesi olanlar yazsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolap kullanabilirsiniz. Daha güvenlidir.
Letgo üzerinden alırsam 4500 + 130 lira ödeyeceğim. Dolapta %6 komisyon alınıyor diye biliyorum. Bir de güvenli değil diyen çok kişi gördüm. Sizin tecrübeniz varsa paylaşabilir misiniz? Scooter denildiği gibi değilse, kusurluysa iade edebiliyorum değil mi?
 
Dolap'ta da aynı komisyonu ödüyorsunuz, satıcı ödüyor. Scooter bilgilerini eksiksiz doldurursa sorun çıkarsa iade edersiniz.
 
Merhaba, acaba nasıl hallettiniz benim de aynı şekilde bir alışverişim olacak ama kargo ücretsiz çıkıyor almak istediğimde.

Kapıda ödeme isterler mi tecrübeniz nedir?
 
Bayağı düşünüp almadığım bir model, düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi aktarırsanız çok sevinirim.

Ben çok memnunum. Çok konforlu diğer modellere kıyasla. Hız konusunda da diğerlerinden iyi. 35 km hız yapıyor. 35-40 km yokuş olsun olmasın menzili var. 5 Saate şarj oluyor. Tek sorunu ağır olması. Xiaomi'leri bilmiyorum ama muhtemelen onlardan 3-5 kilo ağırdır.
 

Geri
Yukarı