Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow.
Merhaba, Letgo üzerinden "Cüzdanım Güvende" sistemiyle bir HDD satın aldım. Ürün bugün elime ulaştı ancak kontrol ettiğimde sağlık durumu yalnızca %18 olarak göründü. Bu nedenle iade talebi oluşturarak durumu satıcıya bildirdim. Satıcı da durumu kabul ettiğini ve iade talebini onaylayacağını söyledi. Ancak, sistemde iade talebi görünmediği için satıcı onay veremediğini belirtti.
Letgo destek hattına durumu ilettim fakat ne zaman dönüş yapılacağı belli değil. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Daha önceden de Letgo üzerinden bir şey iade etmiştim ama sorun yaşamamıştım.
Letgo destek hattına durumu ilettim fakat ne zaman dönüş yapılacağı belli değil. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Daha önceden de Letgo üzerinden bir şey iade etmiştim ama sorun yaşamamıştım.
Son düzenleyen: Moderatör: