Çözüldü Letgo ilanımı siliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Kedi kuru maması satmak için ilan açtım, uygulamada binlerce kedi maması ilanı varken yiyecek, alkol ve diğer gıda ürünlerinin satışına izin verilmez diyerek 3'tür benim ilanımı siliyor. Kedi maması satışı yasak ise bu insanların ilanları niye silinmiyor?

Çözüm
Evcil hayvan satışı yasak olduğu için siliniyor %99 hocam. Siz hayvan satmıyorsunuz biliyorum ama letgo yakaladığı hayvanla ilgili kelimelere direkt işlem yapıyor.

Benim de başıma geldi bir bilgisayar satıyordum galiba. Artık bıktım milletten adam bana akvaryum takas teklif ediyorum muhabbet kuşu kafesi vereyim diyor diğeri filan. İlana muhabbet kuşu kafesi gibi saçma şeyler teklif etmeyin diye not yazdım. Letgo ilanımı evcil hayvan satışı yasak diye sildi.

Destek ekibine ulaştım düzeltti ama saçmalık yani. Direkt kelime yakalayınca siliyor ilanı.
Letgo desteğe falan ulaştınız mı? ya da mail falan atabilirsiniz uygulama içi sorun olduğu için pek bir şey bilmiyorum.

Letgo desteğe falan ulaştınız mı? Ya da mail falan atabilirsiniz uygulama içi sorun olduğu için pek bir şey bilmiyorum.
Geçen hafta açtığım ilanları öne çıkarmak için para ödemiştim. Paramı alıp ilanımı öne çıkarmadığı için uygulama içi desteğe yazdığımda mailime dönüş yapmışlardı, mailden bilgi istediler istedikleri bilgiyi verince de bir daha dönüş yapmadılar.
Letgo desteğinin ilgi alakayı bırak irtibat numaraları dahi yok, umurlarında değil.

Kesinlikle haklısın dostum Letgo şuan bir garip bozuk uygulaması falan yani pek bir şey diyemedim, alternatif siteyi falan kullanabilirsin.

Garip olmuş acaba açıklamada yazdığınız bir şey sebebiyle mi yayınlamıyorlar. Dediğiniz gibi mama tarzında ilanlar var diye görmüştüm.

Evcil hayvan satışı yasak olduğu için siliniyor %99 hocam. Siz hayvan satmıyorsunuz biliyorum ama letgo yakaladığı hayvanla ilgili kelimelere direkt işlem yapıyor.

Benim de başıma geldi bir bilgisayar satıyordum galiba. Artık bıktım milletten adam bana akvaryum takas teklif ediyorum muhabbet kuşu kafesi vereyim diyor diğeri filan. İlana muhabbet kuşu kafesi gibi saçma şeyler teklif etmeyin diye not yazdım. Letgo ilanımı evcil hayvan satışı yasak diye sildi.

Destek ekibine ulaştım düzeltti ama saçmalık yani. Direkt kelime yakalayınca siliyor ilanı.

Çözüm
Sorun düzeldi arkadaşlar. Açıklamaya mamanin besin oranlarını yazmıştım, Letgo insan gıdası olarak algılamış.
Çözüldü işaretlenebilir
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…