Letgo iyzaco işlemleri nasıl?

ege canturk

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Letgo'dan ürün satacağım fakat ilk kez bunu yapıyorum ve Yurtiçi Kargo ile olan seçeneği işaretledim. Bu iyzaco ile olan işlemleri anlatabilir misiniz nasıl iyzaco hesabımı Letgo'ya bağlarım ve nasıl kargoya vereceğim? Yani normal bir ürün gönderir gibi kargoya mı vereceğim? Ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çok memnun olurum gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size bir kod verecekler siz o kod ile kargo şubesine gidip ürünü vereceksiniz, ürün ulaşınca alıcı onayladığı zaman para hesaba yatıyor fakat önermiyorum ben sebebi ise kullanıcı malı iade edebiliyor fakat iade ettiğinde örneğin telefon gönderiyorsanız içindeki parçaları söküp iade edebilir. Yani güvenilir değil.

-Karşı taraf size teklif yolluyor sizde kabul ettiğiniz takdirde karşı tarafın ücreti sisteme ödemesi bekleniyor.
-Sistem ödemesi tamamlanınca size bir gönderi kodu veriliyor. Bu gönderi kodu ile kargoluyorsunuz. Kargo ücretsiz.
-Kargo tesliminden 48 saat sonra sorun çıkmaz ise ücret iyzico hesabına tanımlanıyor. Gireceğiniz banka hesabına aktarım yapabiliyorsunuz.
-İyzico hesabı açma noktasında ürün satışı esnasında letgo sizi zaten yönlendiriyor. Sadece telefon doğrulama ile T.C. kimlik numarası gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı