Letgo mağduriyeti

Bu rabia atala kimse ki büyük ihtimalle Ömer Faruk atalanın yakını. Parayı onun adına havale yaptırıyor. Dolandırılan arkadaşlar rabia atalayı da eklettirsin dosyaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aleyküm selam bildiğim kadarıyla Letgo üzerinden kargolu alışverişlerde İyzico üzerinden parayı yolluyorsunuz ve ürün size gelnce onaylıyorsunuz ardından para karşı tarafa gidiyor bu yöntemi kullanmadınız mı?

Böyle bir olay benimde başımdan geçti 1156 pin anakart almıştım. Adam ne kargoyu gönderdi nede cevap yazdı parayı alınca. Bende gittim savcılığa dilekçe yazdım. Tam 1 sene sonra adamı askerde yakalamışlar beni aradılar uzlaşmak için. Ozaman 220 lira vermiştim 450 lira geri aldım.

Aynı olay ama 10 larca kişi.
Benim de 1 sene dolacak mahkemeye verdim bakalım inşallah yakın zamanda çağırırlar da pişman ederim onu. Uzlaşma falan yok hem paramı bana fazlasıyla iade edecek hem de cezasını çekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çekirgeye kimse dur demezse şüpheniz olmasın ben zıplamasına izin vermeyeceğim artık onun için alan oldukça daraldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…