Letgo mağduriyeti

Hiçbir şey olmaz o adama, aylardır dolandırıcılıktan dolayı adamın ismini duymadığım yer kalmadı. Polisler isteseler çok rahat bir şekilde o adamı bulup içeriye atabilirler ama bu sefer TikTok'ta kim takılacak! Yanlış anlaşılmasın şahsi fikrim polislere güvenmiyorum, kaç kere yaşadığım olaylar oldu da bir tanesini bile çözmediler. Halka örnek olacak trafik polisi bile gidip kaldırıma park ediyor. Neyse geçmiş olsun dostum, adamın yerini bulabilirsen git kapısına kendi adaletini kendin ara.

Bu rabia atala kimse ki büyük ihtimalle Ömer Faruk atalanın yakını. Parayı onun adına havale yaptırıyor. Dolandırılan arkadaşlar rabia atalayı da eklettirsin dosyaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamün aleyküm cümleten arkadaşlar. Ben Letgo'dan 7 Mayıs'ta ekran kartı aldım GTX970 ama adam kargo takip numarasını bin türlü şeyi bahane etti vereceğim dedi, vermedi. Kargo güya gelmiş geri adama gitmiş tekrar gönder dedim. Takip kodunu da vererek ama dedim tamam dedi ama yine takip kodu falan gelmedi. Satıcının IBAN'daki ismi Ömer Faruk Atala Aras Alektronik. IBAN'ı falan her şeyi var. WhatsApp konuşmalarında da parayı ne amaçla gönderdiğim belli. Arıyorum açmıyor, yazıyorum bakmıyor. Burada daha önce aynı kişi hakkında konu açılmış ve kapatılmış. Konu sahibi tarafından sorunun çözüldüğü söylenmiş bana ulaşabilirse sevinirim. Ne yapacağımı bilemedim. 15 gün oldu daha beklemeye devam ediyorum hiçbir haber yok.
Aleyküm selam bildiğim kadarıyla Letgo üzerinden kargolu alışverişlerde İyzico üzerinden parayı yolluyorsunuz ve ürün size gelnce onaylıyorsunuz ardından para karşı tarafa gidiyor bu yöntemi kullanmadınız mı?

Böyle bir olay benimde başımdan geçti 1156 pin anakart almıştım. Adam ne kargoyu gönderdi nede cevap yazdı parayı alınca. Bende gittim savcılığa dilekçe yazdım. Tam 1 sene sonra adamı askerde yakalamışlar beni aradılar uzlaşmak için. Ozaman 220 lira vermiştim 450 lira geri aldım.

Böyle bir olay benim de başımdan geçti 1156 pin anakart almıştım. Adam ne kargoyu gönderdi ne de cevap yazdı parayı alınca. Bende gittim savcılığa dilekçe yazdım. Tam 1 sene sonra adamı askerde yakalamışlar beni aradılar uzlaşmak için. O zaman 220 lira vermiştim 450 lira geri aldım.

Aynı olay ama 10 larca kişi.
Benim de 1 sene dolacak mahkemeye verdim bakalım inşallah yakın zamanda çağırırlar da pişman ederim onu. Uzlaşma falan yok hem paramı bana fazlasıyla iade edecek hem de cezasını çekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çekirgeye kimse dur demezse şüpheniz olmasın ben zıplamasına izin vermeyeceğim artık onun için alan oldukça daraldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı