- Makaleler
- 4
Kaç liraya aldınız? Yaşınız kaç?
Evet yazdımParayı gönderirken açıklama kısmına detaylı yazdiniz mi? Ne için ödeme yaptığınızı.
24 yasındayım 900 tlKaç liraya aldınız? Yaşınız kaç?
Hocam bana kargoya sabah verilecek dedi kargo takip mesajı bekledim yazıyorum cevabı canı isteyince veriyordu takip numarası falan da vermedi vericem dedi bekledim durdumHocam 15 gün neden bekledin?
En yakın savcılığa gidin, dilekçe kağıdını da önemli yerlerini sansürleyerek yollayın arkadaşa.Evet yazdım
24 yasındayım 900 tl
Hocam bana kargoya sabah verilecek dedi kargo takip mesajı bekledim yazıyorum cevabı canı isteyince veriyordu takip numarası falan da vermedi vericem dedi bekledim durdum
En yakın savcılığa gidin, dilekçe kağıdını da önemli yerlerini sansürleyerek yollayın arkadaşa.
Tamamdır, bakalım masumsa elbet geri cevap yazar. Altına da tebligat gelince gönderirsin artık takip kodunu yazın ve bir şey yazmayın. Bakalım kendini nasıl savunacak.Artık öyle yapacağım yardımınız için teşekkür ederim konu ile ilgili güncel bir haber olursa bilgilendireceğim.
Tamamdır, bakalım masumsa elbet geri cevap yazar. Altına da tebligat gelince gönderirsin artık takip kodunu yazın ve bir şey yazmayın. Bakalım kendini nasıl savunacak.
Amaç zaten tutuşturmak adamı.Savunamaz ki takip kodunu 50 kere yazdı atacağım diye arkadaşta dedi ariyim alayım dedi bahane üzerine bahane MNG Kargo'ya verdim dedi benim adımla mng de kargo yokmuş isim ile kontrol ettirdim düpe düz belli yani.
Amaç zaten tutuşturmak adamı.
Ben olsam ben de uğraşırdım.Pişman edeceğim yahu ben bu adamı paramı kurtarsamda uğraşırım bununla.
Bugün bana yapan yarın başkasına yapacakBen olsam ben de uğraşırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.