Hocam bana kargoya sabah verilecek dedi kargo takip mesajı bekledim yazıyorum cevabı canı isteyince veriyordu takip numarası falan da vermedi vericem dedi bekledim durdum
Tövbe ettirecekler illa internetten 2. el eşya almamayı ya.
Hocam bana kargoya sabah verilecek dedi kargo takip mesajı bekledim yazıyorum cevabı canı isteyince veriyordu takip numarası falan da vermedi vericem dedi bekledim durdum
Tamamdır, bakalım masumsa elbet geri cevap yazar. Altına da tebligat gelince gönderirsin artık takip kodunu yazın ve bir şey yazmayın. Bakalım kendini nasıl savunacak.
Tamamdır, bakalım masumsa elbet geri cevap yazar. Altına da tebligat gelince gönderirsin artık takip kodunu yazın ve bir şey yazmayın. Bakalım kendini nasıl savunacak.
Savunamaz ki takip kodunu 50 kere yazdı atacağım diye arkadaşta dedi ariyim alayım dedi bahane üzerine bahane MNG Kargo'ya verdim dedi benim adımla mng de kargo yokmuş isim ile kontrol ettirdim düpe düz belli yani.
Savunamaz ki takip kodunu 50 kere yazdı atacağım diye arkadaşta dedi ariyim alayım dedi bahane üzerine bahane MNG Kargo'ya verdim dedi benim adımla mng de kargo yokmuş isim ile kontrol ettirdim düpe düz belli yani.
Bugün bana yapan yarın başkasına yapacak
Adama farklı numaradan wp üzerinden yazdım beni engellemiş ticaret yaptığımız numaramı bana da diyor ki yıllık izindeydim işletme hesabında sorun var çözmeye çalışıyoruz diyor ya paramı iade edersiniz hemen ya da sabah savcılığa gidiyorum dedim.
Yarın sorunu çözeceğini söyledi mağduriyetim için özür dileyip engeli kaldırdı neden engelledi bende yarın ola hayrola.
Evet arkadaşlar ayın 19'unda bana yarın sorunu çözeceğim diyen satıcı 6 gündür telefonlarımı açmıyor whatshapp da mesajları görmüyor sadece bugün 56 kere aradım açmıyor bende savcılığa gittim dilekçemi doldurdum sonucu bekliyorum.