Arkadaşlar elektrikli motorum var, yeni sıkıntısı yok, Letgo'ya koyuyorum, ilanımı ilandan kaldırıyor, 3 defa denedim hepsinde kaldırdı, ürün toplatılmış falan diyor, arkadaş benim motorum bir yeri de toplama falan değil, resmini atayım yazının, nasıl çözeceğim bunu?
Not: 1,2 ay önce ilana vermiştim bir sıkıntı olmamıştı, il değiştirdiğim içinde ilandan kaldırmıştım.
İsterseniz motorun fotosunu da atayım.
Bütün kullanıcılarımıza adaletli kullanım sağlamak için letgo’da spam’e izin vermiyoruz. Bu yüzden lütfen ilanlarını daha görünür hale getirmek amacıyla tekrar eden veya benzer görünümlü ilanlar yayınlamamaya gayret göster.
Ürünlerine henüz ilgi göstermemiş kullanıcılara çoklu ve toplu mesajlar göndermek de spam’e dahildir.
Yasaklanan davranışlardan bazıları şunlardır:
Aynı ürün için tekrar eden ilanlar yayınlamak:
Tekrar eden görseller kullanmak
Başlıkta ya da açıklamada tekrar eden sözcükler kullanmak
Zaten yayında olan bir ilanın görsellerini ve ilan bilgilerini kullanmak
Alım-satım yapma amacına yönelik olmayan toplu mesajlar göndermek
Ürünleri satma niyetinde olmadığın bir fiyatla listelemek
Hocam benim motorumun aynı markasından satanlarda var, neden ben?
Diğer ilan başlıkları
Motolux yaris elektrikli.
Benim: Motolux yaris Plus elektrikli.
Bazı dolandırıcılık vakalarına engel olmak için olabilir. Profilinizdeki il kısmını kontrol edin şuan ki konumunuzda ki ili girin belki düzelebilir. Pek sanmıyorum ama aklıma başka bir şey gelmedi.