Letgo'da 10000 TL'ye satılan 3090 sahte mi?

Hocam keşke atmasaydınız, ilanı siler korkup bari ban yeseydi.
Konuyu göremiyor letgo sistemi engelliyor hocam linki attım bende göremiyorum dedi konunun adımı yazdım bakalım ne olacak.

Adama konuyu attıysanız telefon numarasını izinsiz paylaştığınız için hepinize KVKK'dan dava açar daha fazla para kazanır. Buradan da arkadaşa yasal yoldan para kazanmanın önerisini vermiş olurum.

Adama konuyu attıysanız telefon numarasını izinsiz paylaştığınız için hepinize KVKK'dan dava açar daha fazla para kazanır. Buradan da arkadaşa yasal yoldan para kazanmanın önerisini vermiş olurum.

Vallahi hocam hepimize değil sadece 1 kişiye açar o da tel nosunu paylaşan arkadaştır.

Neden işgüzarlık yapıp adama konuyu attınız ki? Konuyu gören oldukça girip şikâyet edebilirdi. Adam şimdi ilanları kaldırsa yarın bir gün tekrar açacak başka hesapla.
Neyse sözün özü sahte olmaktan başka şansı olmayan ilanlardır. Zaten Letgo'da elden almak dışında alışveriş yapmamak gerek.

Hocam ekran kartının fiyatını 15000 TL’ye çekmiş arkadaş

Enezde yaşayan bir arkadaşım var onu göndereceğim hafta sonu. Bakalım ne çıkacak.

Adres doğru mu? Kontrol ettiniz mi? Bana merkez camii karşısı diye adres verdi enezde merkez camii yok
Bana da cami dedi. Kontrol etmedim.

Hocam ekran kartının fiyatını 15000 TL’ye çekmiş arkadaş
Yorumumu gördü herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…