Letgo'da dolandırılma ihtimali

EcoLine

Kilopat
Daha fazla  
Ben PS4 Pro satmaktayım Letgo'da ilan verdim.
Bugun sabah 5 civarı birisi bana ulaştı fakat sehiricinde değil şu an karantina olduğu için kargo ile göndereceğim. PS4 Pro'yu anlaşma su şekilde yaptık fiyatta anlaştık ödeme konusuna gelince kargoya verdiğinize dair bir fiş bir şey atın bana bende ibaniniza ücreti atayım eğer belirttiğim anda gelmez ise vermekten vazgeçersiniz demişti. Kargoyu verdikten sonra geri alma vazgeçme gibi bir olayım var mı? Sizce satmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence önce verdiğiniz şubeyi arayın, belki yola çıkmamıştır hala geri alabilirsiniz o sayede? Ya da yola çıkmışsa bile orada teslim etmeden geri yollarlar. Ki zaten bugün veriyseniz bu saatte cıkmamıştır, bugün kargo günüyse tahminimce en fazla 1 saatiniz var. Ama dikkatli olmakta fayda var benim önerim yüz yüze konuşmadan satmayın.

Bence önce verdiğiniz şubeyi arayın, belki yola çıkmamıştır hala geri alabilirsiniz o sayede? Ya da yola çıkmışsa bile orada teslim etmeden geri yollarlar. Ki zaten bugün veriyseniz bu saatte cıkmamıştır, bugün kargo günüyse tahminimce en fazla 1 saatiniz var. Ama dikkatli olmakta fayda var benim önerim yüz yüze konuşmadan satmayın.
Henüz göndermedim
Hepinize teşekkürler cevaplarınız için

Henüz göndermedim
Hepinize teşekkürler cevaplarınız için
Ben kargo işlerine güvenmezdim yerinde olsam. Bu işler çok sıkıntılı. Adam çıkıp da "Ürün bana gelmedi." der, binbir yalan türetir, tehditler savurur, hayatını zindan eder. Kargo yoluyla dolandırılan birçok insan da gördüm ben burada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı