Sahibinden'den bilgisayar satarken dolandırılma ihtimali

lovemyers

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar selam, MacBook alacağım için sistemimi uyguna monitör ile beraber koydum.
Şimdi bu ürünüm satılırsa karşı tarafa kargolandığı zaman bu kişi kasanın içinden parça çalıp iade etse ben ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, MacBook alacağım için sistemimi uyguna monitör ile beraber koydum.
Şimdi bu ürünüm satılırsa karşı tarafa kargolandığı zaman bu kişi kasanın içinden parça çalıp iade etse ben ne yapacağım?

Hiçbir şey benim tarayıcıyı parçalayıp geri verdiler -5000 yedik.

Sana ürün iade edildiği zaman sende onaylayıp reddedebiliyorsun diye biliyorum ayrıca paketlemede vs video kaydı al kargoya verirken falan.

@lovemyers hiçbir şey yapamayacaksın. Şüpheye yer bırakmadan kanıtlayamazsan büyük ihtimalle uzun süren mahkemeler sonucu soğuk suyunu içersin.

Kanıtlamanın bir yolunu bulursan da yine uzun süren mahkemeler sonucu paranı değersiz şekilde alırsın.

Video çek tarzı şeyler ise yaramaz. Adam “videoyu kapatıp farklı ürün yollamadığı ne malum?” der kalırsın.

Arkadaşlar alıcı nasıl bulacağım o zaman?
İstanbuldaki adam bilgisayar almak için neden bursaya gelsin.
Bu arada 16.000 çok iyi fiyat değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı