Letgo'da ekran kartı sattığım kişi 1 hafta sonra iade istiyor

Yanında ayran da istiyor mu sor bakalım alan arkadaşa?

Zamanında bluetooth hoparlör satın alan kişi aldığı gün aynı talepte bulunmuştu. Ben de deneyerek almasına rağmen olabilir diyerek ürünü geri almıştım. Kendisi benden özür dileyip teşekkür ederek zamanında başka bir üründe aynı şeyi yapmak istediğini ve yapamadığını aldıktan 2 gün sonra ürün bozulduğundan 3000TL zararda olduğundan bahsetmişti. Demem o ki böyle bir zorunluluğunuz yok ama engelleme gibi bir girişimde bulunmayın. Bu durum bilerek ayıplı ürün sattığınıza dair bir delil olarak kullanılabiliyor diye biliyorum.

Büyük ihtimalle aldığına pişman oldu parasını geri istiyor. Yok öyle bir şey kabul etmeyin. Ya kendisi bozduysa? Yanlış bi bağlantı yapıp kısa devre bile yapmış olabilir. Ya da pimlerinde sorun vardır. Monte ederken zorlamıştır falan.

Ekran kartında 1 hafta uzun süre. Kim bilir overclock mu yaptı, kartı zorladı mı, ne yaptı? Kartın içini açıp baktı mı? Bunları uzaktan anlamak mümkün değil. Deneyerek almış yani ben olsam iade almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…