Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 24 Ekim 2020 #21 TANER006 dedi: Sen takarken bozduysan ne olacak. O nedenle 2.el ürün denemeden almayın. Genişletmek için tıkla... Hocam adamın tarafında mısınız ya? Aynı forumu kullanıyoruz beni tutun.
TANER006 dedi: Sen takarken bozduysan ne olacak. O nedenle 2.el ürün denemeden almayın. Genişletmek için tıkla... Hocam adamın tarafında mısınız ya? Aynı forumu kullanıyoruz beni tutun.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 24 Ekim 2020 #22 Tortue dedi: Bilmiyorum haberim olmadan değiştirmişler. İnsan bir haber verir özel mesajla. Genişletmek için tıkla... Etiket atılamıyor diye olabilir. Ayrıca senin ismin "Torture" değil miydi niye "Tortue" olmuş?
Tortue dedi: Bilmiyorum haberim olmadan değiştirmişler. İnsan bir haber verir özel mesajla. Genişletmek için tıkla... Etiket atılamıyor diye olabilir. Ayrıca senin ismin "Torture" değil miydi niye "Tortue" olmuş?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Ekim 2020 #23 Tortue dedi: Bilmiyorum haberim olmadan değiştirmişler. İnsan bir haber verir özel mesajla. Genişletmek için tıkla... Mail falan atın ismimi neden değiştirdiniz diye. Bu isim neden kötü geliyor? kino dedi: Etiket atılamıyor diye olabilir. Ayrıca senin ismin "Torture" değil miydi niye "Tortue" olmuş? Genişletmek için tıkla... Evet değiştirmişler.
Tortue dedi: Bilmiyorum haberim olmadan değiştirmişler. İnsan bir haber verir özel mesajla. Genişletmek için tıkla... Mail falan atın ismimi neden değiştirdiniz diye. Bu isim neden kötü geliyor? kino dedi: Etiket atılamıyor diye olabilir. Ayrıca senin ismin "Torture" değil miydi niye "Tortue" olmuş? Genişletmek için tıkla... Evet değiştirmişler.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Ekim 2020 #24 kino dedi: Etiket atılamıyor diye olabilir. Ayrıca senin ismin "Torture" değil miydi niye "Tortue" olmuş? Genişletmek için tıkla... Hayır Tortue idi. Atmasınlar etiket istemiyorum. Affansen dedi: Mail falan atın ismimi neden değiştirdiniz diye. Bu isim neden kötü geliyor? Evet değiştirmişler. Genişletmek için tıkla... Fontu çok çirkin.
kino dedi: Etiket atılamıyor diye olabilir. Ayrıca senin ismin "Torture" değil miydi niye "Tortue" olmuş? Genişletmek için tıkla... Hayır Tortue idi. Atmasınlar etiket istemiyorum. Affansen dedi: Mail falan atın ismimi neden değiştirdiniz diye. Bu isim neden kötü geliyor? Evet değiştirmişler. Genişletmek için tıkla... Fontu çok çirkin.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 24 Ekim 2020 #25 vermillionp2 dedi: Mizah ve eğlence kategorisinde ki gerçekten komik konulardan birisi bu olabilir. Düzeltme: @Tortue nickiniz değişik harflerden dolayı değiştirilmiş, kılıç'ta bu sorunu emoji var diye yaşamıştı. Genişletmek için tıkla... Sezarın hakkı sezara. İsmini hatırlamıyorum ama asıl kaynaktaki birisi fikri sunmuştu saygılar ona da.
vermillionp2 dedi: Mizah ve eğlence kategorisinde ki gerçekten komik konulardan birisi bu olabilir. Düzeltme: @Tortue nickiniz değişik harflerden dolayı değiştirilmiş, kılıç'ta bu sorunu emoji var diye yaşamıştı. Genişletmek için tıkla... Sezarın hakkı sezara. İsmini hatırlamıyorum ama asıl kaynaktaki birisi fikri sunmuştu saygılar ona da.
T TANER006 Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.106 Çözümler 4 24 Ekim 2020 #26 @yesososo Neden bir tarafı tutayım. Doğru tektir. Çocukmusun sen? Tanımadığına güvenerek denemedem 2.el ürünü neden aldın?
@yesososo Neden bir tarafı tutayım. Doğru tektir. Çocukmusun sen? Tanımadığına güvenerek denemedem 2.el ürünü neden aldın?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Ekim 2020 #27 Tortue dedi: Hayır Tortue idi. Atmasınlar etiket istemiyorum. Fontu çok çirkin. Genişletmek için tıkla... Mail ile ısrar edin. Tek seçenek bu.
Tortue dedi: Hayır Tortue idi. Atmasınlar etiket istemiyorum. Fontu çok çirkin. Genişletmek için tıkla... Mail ile ısrar edin. Tek seçenek bu.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 24 Ekim 2020 #28 TANER006 dedi: @yesososo neden bir tarafı tutayım. Doğru tektir. Çocuk musun sen? Tanımadığına güvenerek denemedem 2.el ürünü neden aldın? Genişletmek için tıkla... Hocam konu başlığına. İlk mesaja ve eklenen konuya bakınız.
TANER006 dedi: @yesososo neden bir tarafı tutayım. Doğru tektir. Çocuk musun sen? Tanımadığına güvenerek denemedem 2.el ürünü neden aldın? Genişletmek için tıkla... Hocam konu başlığına. İlk mesaja ve eklenen konuya bakınız.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 24 Ekim 2020 #29 @yesososo herkes okumadan yorum yapıyor
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 24 Ekim 2020 #30 vermillionp2 dedi: @yesososo herkes okumadan yorum yapıyor Genişletmek için tıkla... Aklıma şahsiyet repliği geldi "kimse kimseyi dinlemiyor..." boş verin eğlenmeye bakın.
vermillionp2 dedi: @yesososo herkes okumadan yorum yapıyor Genişletmek için tıkla... Aklıma şahsiyet repliği geldi "kimse kimseyi dinlemiyor..." boş verin eğlenmeye bakın.