Letgo'da satıcı olarak Param Güvende güvenilir mi?

yıldızi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Bende bir telefon var ve satmak istiyorum. Oturduğum yerde çok satılmadığı için Letgo cüzdanım güvende açmaya kara verdim. Güvenilir mi? Mesela alıcı telefona geldiğinde zarar verse benimle ilgili bir sorun olur mu?

Alıcıyı koruyan bir sistem tavsiye etmem alan kişi'nin niyetine ve vicdanına kalırsın.

Havale sonrası kargo yapabilirsin.

Mesela alıcı kargoyu açarken video çekme zorunluluğu yok mu?

Alıcıyı koruyan bir sistem tavsiye etmem alan kişi'nin niyetine ve vicdanına kalırsın.

Havale sonrası kargo yapabilirsin.

O sefer de alıcı bana güvenmez hem havale benim cüzdanım güvendeden bile riskli.

Dolap benzeri sistemi var. Sahibinden gibi keyfi iade yapılmıyor, ürün kusurlu veya ilanda belirtildiği gibi değilse gönderilen iade talebini satıcının onaylaması gerekiyor. Onaylamazsa da Letgo'ya itiraz edebiliyor alıcı.

Diğer sistemler kadar güvenli diyebiliriz. Aynı sistem. Alıcı için şüphesiz güvenli. Satıcı bi düşünerek işlem yapıyor. Letgo'nun bu sistemi ile series x satmıştım.

Yüz yüze teslim etmek en iyisi arkadaşım PS5 sattı perma ban yedirip iade etmişti cihazda elinde patladı.

İşte mesela bu olaylar olmaması için video kaydı şart değil mi ilk geldiğinde video kaydı alıp öyle kanıtlarsa bir anlamı olur.

Diğer sistemler kadar güvenli diyebiliriz. Aynı sistem. Alıcı için şüphesiz güvenli. Satıcı bir düşünerek işlem yapıyor. Letgo'nun bu sistemi ile Series X satmıştım.

Sahibinden daha mı güvenli peki Letgo.

İşte mesela bu olaylar olmaması için video kaydı şart değil mi ilk geldiğinde video kaydı alıp öyle kanıtlarsa bir anlamı olur.

Sahibinden daha mı güvenli peki Letgo.
İkiside aynı şey, sahibinden, letgo ve dolaptan bir sürü elektronik ürün sattım bugüne kadar bana bir aksilik rastlamadı. Her ihtimale karşı paketlerken v.s video kayıt al dursun elinde.

İkisi de aynı şey, sahibinden, Letgo ve dolaptan bir sürü elektronik ürün sattım bugüne kadar bana bir aksilik rastlamadı. Her ihtimale karşı paketlerken vs video kayıt al dursun elinde.

Aslında ben zaten yaparım onda sorun yok ama mesela ben video kaydına aldım ve ürünü kargoladım ürün alıcıya ulaştıktan sonra o video kaydına almayıp zarar verdikten sonra şikayette bulunsa benim başımda mı patlar o sorun (bu arada Letgo'ya bu tarz bir mesaj gönderdim gelen yanıta göre ilanı yayınlayacağım)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı