Letgo'da satıcı olarak Param Güvende güvenilir mi?

Aslında ben zaten yaparım onda sorun yok ama mesela ben video kaydına aldım ve ürünü kargoladım ürün alıcıya ulaştıktan sonra o video kaydına almayıp zarar verdikten sonra şikayette bulunsa benim başımda mı patlar o sorun (bu arada Letgo'ya bu tarz bir mesaj gönderdim gelen yanıta göre ilanı yayınlayacağım)
Hayır sende patlamaz karsıda patlar. Ama genelde alıcıyı daha cok koruyor bu sistem. Ozellikle sahibindende

Aslında ben zaten yaparım onda sorun yok ama mesela ben video kaydına aldım ve ürünü kargoladım ürün alıcıya ulaştıktan sonra o video kaydına almayıp zarar verdikten sonra şikayette bulunsa benim başımda mı patlar o sorun (bu arada Letgo'ya bu tarz bir mesaj gönderdim gelen yanıta göre ilanı yayınlayacağım)
Daha önce dolap'da bu sorunu yaşayanları gördüm. Elinde video v.s yoktu ama dolap direkt alıcıyı memnun edecek şekilde olayı sonlandırıyordu.

Sahibinden ve letgoda durum nedir alıcıyı korumak için sizin elinizdeki video kaydını izleyip karar verirlermi sorusuna en güzel cevabı yine onlar verir, letgoya mesaj göndermen iyi olmuş cevabı burayada atarsan bizde faydalanalım. 😀

Daha önce Dolap'da bu sorunu yaşayanları gördüm. Elinde video vs yoktu ama dolap direkt alıcıyı memnun edecek şekilde olayı sonlandırıyordu.

Sahibinden ve Letgo'da durum nedir alıcıyı korumak için sizin elinizdeki video kaydını izleyip karar verirler mi sorusuna en güzel cevabı yine onlar verir, Letgo'ya mesaj göndermen iyi olmuş cevabı burayada atarsan bizde faydalanalım. 😀

Tamam teşekkür ederim dolap zaten hiç kriterimde yoktu. Bir de böyle otomatik bir mesaj yollamışlar sadece ama yine de bir güven verdi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-02 154832.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-02 154832.png
    22 KB · Görüntüleme: 5

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı