Letgo'daki M3 işlemcili MacBook

453482

Kilopat
Makaleler
17
Yer
Türkiye, Ankara
Merhaba, Letgo'da gezinirken saçma sapan bir ilan buldum. https://www.letgo.com/tr-tr/i/macbook-12_edcf1387-aa7a-4377-93fd-9272db00bda7 ilan bu ve içinde M3 işlemci olduğunu söylüyor. Ama cihazın kutusu gözüme gerçek olarak gelmedi. Ayrıca cihazın açıkken yani ekranı görünürkenki hali başka bir fotoğraftanmış gibi ve gerçek bir MacBook gibi değil. Sizce bu cihazın gerçek olma ihtimali var mıdır?

Bu arada cihazı almayacağım, sadece meraktan soruyorum. Çünkü yanlış bilmiyorsam M2 işlemci bile daha duyurulmadı 😀 Bir de üstten bir fotoğrafı var ve o da sanki bir MacBook Air (2015) modeliymiş gibi gözüküyor.

Letgo dolandırıcıların cirit attığı bir site, geçen ay 2 bin liraya temiz rx 580 8 gb kart vardı, boşluğuna gelen aldanıyor.

Intel Core M işlemcisi var bu modelde. 1.1 GHz.
12 inç ekranı var oldukça küçük zaten çok güçlü bir bilgisayar değil günlük kullanım için ideal.
Core M3 8100Y olmasın? 5W TDP'li olan.
O zaman kusura bakmayın ben yanlış anlamışım. Yinede cevaplarınız için teşekkürler : )

Merhaba, Letgo'da gezinirken saçma sapan bir ilan buldum. https://www.letgo.com/tr-tr/i/macbook-12_edcf1387-aa7a-4377-93fd-9272db00bda7 ilan bu ve içinde M3 işlemci olduğunu söylüyor. Ama cihazın kutusu gözüme gerçek olarak gelmedi. Ayrıca cihazın açıkken yani ekranı görünürkenki hali başka bir fotoğraftanmış gibi ve gerçek bir MacBook gibi değil. Sizce bu cihazın gerçek olma ihtimali var mıdır?

Bu arada cihazı almayacağım, sadece meraktan soruyorum. Çünkü yanlış bilmiyorsam M2 işlemci bile daha duyurulmadı 😀 Bir de üstten bir fotoğrafı var ve o da sanki bir MacBook Air (2015) modeliymiş gibi gözüküyor.
Gizli bilgi o sessiz ol :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı