Letgo'dan aldığım ürün bozuk çıktı

Bu bilgisayarı arkadaşımda almak istemis ve mesaj atmış adam ona bozuk olduğunu söylemiş ve bunun ssleri falan da var ama bana sağlam dedi şikayet etsem haklı çıkar mıyım yardımcı olur musunuz?

Arkadaşınıza bozuk demesine rağmen neden aldınız?

Ama adam da ürünü satılsın diye çok yalan söyledi işlemci i3 dedi Pentium çıktı.

Klavye yok almam lazim.

Aldıktan sonra bozuk olduğu haberi geldi.

Hocam yanlış anlaşılmasın ama diğer parçaları almadan önce neden sistemi aldınız?

Knk durumum pek yok adama dedim haftaya falan alırım adam dedi belki yarına bile kalmaz satarım dedi bende gittim aldım

O nasıl oluyor
Hocam klasik Türk işi olta yemişsiniz.

Hocam klasik Türk işi olta yemişsiniz.
Aynen ya öyle oldu biraz

Masrafsız bişey ise veya benim yapabileceğim bısey ise adama iade etmem bı yarın o klavye yi bide dediğiniz o bios sifirlamayi yapam olmazsa iade etmeye çalışırım

O bios sifirlama nasıl oluyor YouTube a yazsam çıkarmı

Aynen ya öyle oldu biraz

Masrafsız bişey ise veya benim yapabileceğim bısey ise adama iade etmem bı yarın o klavye yi bide dediğiniz o bios sifirlamayi yapam olmazsa iade etmeye çalışırım
Dilerseniz sistemi iade ettikten sonra buraya konu açıp sistem önerisi isteyebilirsiniz. Gerçekten çok bilgili kişiler var bana yardımcı olmuşlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…