Merhaba. Letgo'dan ikinci el ucuz monitörler gördüm 80-100 TL arası acaba alınır mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Niye olmasın yahu? Okullardan çıkma çok monitör var. Bir de hoparlörleri var100 liraya monitör mü olur hocam?
İşte dediğim okul monitörleri bunlar. Beğenmeme atan arkadaşa selam olsun. Hoparlör yok ama bunlarda.Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.com
Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.com
Letgo'dan ikinci el monitör alınır mı?
Hocam 50 60 liralara hele ki işini görecekse kesinlikle alınır, aynı şehirden denk gelirsen gider fişe takar bakarsın açılıyor mu diye yeter. Zaten çok fazla kurcalancak birşey de yok 50 lira monitör yani ben mesela zamanında knight oynarken ikinci pc için attığın ilk monitorden bulup almıştım görüntü verse yeterliydi. Uzun sürede kullandım.Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.